paweeł Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Też witam wszystkich serdecznie, z tej strony Paweł z Gdańska, Scenic z 1997 z silniczkiem 1.6 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mukanostromo Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Witam ! :) Jestem świeżutkim posiadaczem Meganki 2.0 16v 2003 rocznik. Mam nadzieję, że znajdę tutaj odpowiedzi na dręczące mnie pytania odnośnie mojej nowej furki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisx Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Witam. Jestem użytkownikiem Scenica II 1.5dci 101km 2004r. Witam i pozdrawiam ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek786 Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Witam! Jestem posiadaczem Megane I 99' 1.4 16 v. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desantowiec Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Witam, jestem posiadaczem meganki I kombi ostatni rok produkcji tego modelu - 2003. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek3pl Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Witam od wczoraj jestem posiadaczem Scenica I ph II z 2000r niedługo będą się czesciej udzielał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andzia2008 Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Witam wszystkich , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CareK_OnA Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Andzia2008, :) Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtus Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Cześć, trafiłem tu pośrednio z Autokącika, jeżdżę przymusowo od 2 miesięcy Megane I phI 1.6e po rozbiciu swojego Clio. Lubię auta którymi jeżdżę, więc staram się je doprowadzić do stanu idealnego, stąd mój drugi post będzie na technicznym:) Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertas Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Witam wszystkich :) Jestem posiadaczem meganki II 1.9 dci. Jest to moja pierwsza prywatna ( bo na warsztacie parę ich było :) ) Meganka. Pozdrowienia z Iławy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shogunov Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Witam wszystkich ! Od 6 miesiecy szcześliwy posiadacz RX4 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIFI Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Witam Wszystkich. Postanowiłem się zarejestrować na forum gdyż wiosna/lato planuję zakup Scenika I phII. Tak więc muszę sobie coś o tych autach poczytać... Będzie to napewno benzyna i będę chciał upolować coś w półskórach... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek47 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Witam wszystkich posiadaczy Renault :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek224 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Witam wszystkich jestem posiadaczem Renault Scenic 2002 1,9 dci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURAKidwa Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Pozdrowienia z Pyrlandii ,Witam wszystkich użytkowników był CLIO ph2 1.2 16v jest Kangoo 1.6 16v szukam jakiegoś 2.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi