Bog_dan Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Witam w moim życiu pojawiła się MEGANE II i .....zniknął spokój....:):):)::) pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
docent_w Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Witam jestem tutaj nowy, pozdrawiam wszystkich. od 3 tyg. jestem posiadaczem pierwszej renówki tj. Megane II kombi 1.9 dci i oczywiście b. zadowolony. Napewno będę tu zaglądał bo jest wiele cennych informacji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasko Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Witam, jestem z Wrocławia i kupiłem dzisiaj Renault Megane 2 coupe 1.9 DCI 2002r. Mam nadzieję, że forum dostarczy mi wielu informacji, a może i ja czasem pomogę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
midas Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Jestem z Wami od wczoraj. Nie mam jeszcze meganki ale od jakiegoś czasu szukam Scenica I phI lub phII. Gdybyście mieli jakieś pewne namiary to plizz na priv. Tak czy siak będę z Wami. Znalazłem Was poprzez Autokącik na którym jestem już od 7 lat jako midas_frirnd pozdrawiam ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriannp Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Witam wszystkich użytkowników ! Jeżdżę Megane Classic I ph II 2002 1.6 16V i od jakiegoś czasu czytam te dobre forum. Informacje tu zawarte są bardzo wartościowe i wiele razy okazały się bardzo pomocne. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korjo Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Witam serdecznie wszystkich. Jestem nowy na forum. Od 6 m-cy jestem szczęśliwym posiadaczem megane 3 grandtour 1,5dci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIKA Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Witam wszystkich :) Moja przygoda z Megi II rozpoczęła się tydzień temu...bardzo standartowo ;-) --> po ustawieniu fotela zapaliły się poduchy i serwis :) Ale jest dobrze - Megi II 1.9 dci; 120KM; 2002r daje rade :) Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeemiik Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Witam ; ) Jestem nowy i dopiero zamierzam kupic Meganke ; ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalboy92 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Witam! Od wakacji jestem posiadaczem Renault Megane 1.9 dTi I :) Mam nadzieję, że miło będzie razem z wami pisać i tworzyć forum. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxgrzes Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Witam wszystkich. Od 27.10.2010 jestem posiadaczem Megane. Choć już zdążyłem zauważyć że to forum jest pełne cennych porad, to mam nadzieję, że będę musiał korzystać z nich jak najmniej ;-) Na razie jeździ i nic się nie dzieje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniax2 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal9114 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Witam wszystkich bardzo serdecznie :) Jestem Rafał, jestem posiadaczem Megane Classic 1.4e. Pozdrawiam gorąco w zimowy wieczór :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszunio Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Witam wszystkich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonLiwano Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Witam wszystkich jestem Łukasz i od miesiąca jestem posiadaczem Megane II 2006 2.0DCI kombi. Na forum jest wiele przydatnych informacji dlatego postanowiłem się zarejestrować. Trafiłem tu oczywiście z googli. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erka Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Witam. wczoraj kupiłam autko.. renault megane coupe.. i mysle ze duzo informacji z tego forum bedzie dla mnie bardzo przydatnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi