pier Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Witam wszystkich. Swoją Megi 1,9 dci kombi z 2004 posiadam od dwoch dni. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viper1425 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Witam śmigam megane I 96' z LPG i pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol22 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Witam wszystkich. Znalazłem już kilka ciekawych podpowiedzi Pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesnik Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Witam wszystkich. Jestem szczęśliwym posiadaczem Scenic I ph II 1.6 16V 2000r Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grenn169 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Witam wszystkich, jakiś czas temu przeszła na moją własność meganka 1 ph2 1,4 Pozdrawiam, Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylver018 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Witam wszystkich Sylwek.Nie dawano kupiłem Meganke z 1996 r . 1996 r. 1.6 silnik 75 km . Przebieg ok. 180000 ale podejrzewam ze i tak ten przebieg nie jest realny . Moje autko musze jeszcze troche dopiesci i włozyc w nie troche serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fidu10 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Jakoś tak wyszło, że do tej pory się nie przywitałem :-( ... Tak więc witam wszystkich i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krywoj Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Witam serdecznie użytkowników forum... Pozdrowienia z okolic Kielc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1978 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Witam wszystkich miłośników Reni. Życzę mało awarii a dużo radości z jazdy. ;-) ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybek79 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Witam wszystkich serdecznie, jestem Paweł z Malborka. Moje auto Grand Scenic 1.9dci . Życzę wam bezawaryjnej eksploatacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olafharry Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Pragnę przywitać się ze wszystkimi użytkownikami forum. Niedawno nabyłem Megane II phII 2006r. 1,5 dci 86KM. No i ............ zobaczymy co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vladix Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Witam na forum, od paru dłuższych chwil posiadam Scenica i życzę sobie i innym bezproblemowej jazdy z góry dziękując za aktywność na forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMBe Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Witamy i zapraszamy do udzielania się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :P ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;-) W regulaminie proszę doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;-) ;) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania Informuję jednocześnie, że na forum piszemy z "polską czcionką". Zapraszamy też do http://megane.com.pl/groups/ ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadekS Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Witam serdecznie forumowiczów! Cieszę się, że mogę znaleźć się w tak zacnym gronie. Zakupiłem Megane Grandtour'a i myślę, że posłuży mi przez długi czas, a rady i spostrzeżenia forumowe pomogą w codziennej eksploatacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi