michal b Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Witam wszystkich. Od 2 tyg. jestem posiadaczem Grand Scenica 1.6 16v 2004. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na forum ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tronn Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Witam wszystkich Jestem szczęśliwym posiadaczem Reni od tygodnia, jak na razie jestem zadowolony ze współpracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;-) W regulaminie proszę doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;-) :P Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania Informuję jednocześnie, że na forum piszemy z "polską czcionką". Zapraszamy też do http://megane.com.pl/groups/ :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olivier3103 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 witam serdecznie wszystkich meganomaniakow od wczoraj jestem posiadaczem renault megane z roku 97 z silnikiem 1.9 dt lub dti to sue powoli ustali bardzo fajnie sie jezdzi ale jest duzo pracy przedemna zeby ja zrobic do perfekcji pozdrawiam Przygodę z forum zaczynamy od zapoznania się z regulaminem Tam jasno określono zasady pisowni postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freak1 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Witam jestem szczęśliwym posiadaczem megane IIphI gdyż życie pokazało że auta na F nie są takie straszne a nawet lepsze od niektórych niemieckich z jakimi miałem styczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciu69 Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Witam, od przedwczoraj jestem posiadaczem Scenic I phII 99r. 1,6 16V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaspan Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Witam wszystkich. Od dwóch dni jestem posiadaczem pierwszej wersji scenica i już polubiłem ten samochód za wygodę. Wcześniej latałem autami bardziej sportowymi i taka przesiadka troszkę minie zszokowała ilością miejsca i pozycją kierowcy, ale już powolutku się przyzwyczajam. Pozdrawiam wszystkich miłośników Scenica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1991 Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Witam! Jestem posiadaczem megane pierwszej generacji 1.6 benzyna+LPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aten Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 witam,Dzien Dobry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rougheee Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 witam, jestem rafał od 8 lat związany z renóweczką, plauję zakup meganki II ph2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morph Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Witam wszystkich , od dzisiaj jestem posiadaczem samochodu który zaprowadził mnie na to forum , trafiłem zresztą wcześniej jak byłem w trakcie podejmowania decyzji. Skoro kupiłem to zostaje z Wami , i na pewno będą miał duuużo pytań ale najpierw idę do szukajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShadoWoW Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Witam, planuje zakup megane CC i chce się dowiedzieć wielu rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1979 Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Witam wszystkich od 10 miesięcy jestem posiadaczem megane II 1.9 diesel kombi,ale na forum dopiero od tygodnia.Zycie pokazało że można zaoszczędzić dużo pieniędzy,czasu i nerwów korzystając z tego forum.od kilku lat korzystam ale dopiero teraz założyłem konto. zaczynałem od R 11,następnie była 19 ph1,potem ph2 dalej przez przypadek fiat bravo(totalna porażka),później laguna ph1,następnie ph2,dalej citroen picasso a obecnie megane 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizia2 Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Witam wszystkich od 2 miesięcy jestem posiadaczem Megane I ph 2. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urbanek666 Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Witam wszystkich na forum. Przepraszam, że dopiero teraz się witam ale lepiej późno niż wcale. Od trzech miesięcy jestem posiadaczem Renault Scenic 1.9 dci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi