michalus Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Witam wszystkich Posiadam Meganke II z 2004 roku 1.4 16V 96KM Mam nadzieje ze na forum w razie W znajde pomoc i ze sam w miare mozliwosci jej udziele Na początek proponuję lekturę regulaminu forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastol Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Witam wszystkich forumowiczów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePo Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Witam Was Wszystkich, szukam autka dla kolegi i postanowiłem tutaj zawitać, aby zgłębić swoją wiedzę i uzyskać fachowej porady z waszej strony ponieważ czasem będę musiał przy niej grzebać. Pozdrawiam z Trójmiasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dalt Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Witam wszystkich posiadaczy Renault Moje autko od 3 lat to Scenic I 1,9 dci (102KM) z 2002r. Do zobaczenia na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daromen89 Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Witam wszystkich.. szczególnie posiadaczy megane coupe . Za chwile zgłaszam swój problemik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzyzanek Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Witam wszystkich - Renaul Megane 1,6 bęzyna w kolorze - noc kairu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malina1 Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Witam wszystkich na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabu13 Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Witam wszystkich, jestem nowym członkiem forum oraz kolejnym posiadaczem Megane II z 2004r. Do usłyszenia ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzdu Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Na forum jestem od jakiegoś czasu, ale nie wypada tak bez przywitania. Wiec Witam Wszystkich ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inimeg Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Witam serdecznie. Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Megane II 1.9 DCI oraz użytkownikiem forum. Moją renie sprowadziłem około tygodnia temu z Niemiec. Aktualnie jestem na etapie rejerstracji pojazdu (ciężko sie dogadać w urzędach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sansadyba Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Witam szanownych forumowiczów i administratorów. Od prawie 3 lat jeżdżę Meganką I phI (Classic w sedanie), silnik 1.6 rocznik 97'. Dołączyłem w nadziei możliwości korzystania z doświadczenia posiadaczy tego auta w ramach napraw wszelkich usterek jak i możliwości dzielenia się własnym doświadczeniem. Chętnie podkręcił bym też możliwości Reni i w tym temacie też mam nadzieję znaleźć pomocne informacje. Pozdrawiam ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hemp53 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 siema, jestem posiadaczem megane cc od lis.2010, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tragedia7 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 witam szukam ciekawej renówki:) Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;-) W regulaminie proszę doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;-) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania Informuję jednocześnie, że na forum piszemy z "polską czcionką". Zapraszamy też do http://megane.com.pl/groups/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek997 Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Witam! Wczoraj kupiłem Megane I phI z silnikiem 1.4 rocznik '98. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi