Damian84D Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Witam serdecznie wszystkich, Jestem posiadaczem Megane III 1.6 16V Hatchback od 1,5 roku. Pozdrawiam. Damian84D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas19731 Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Witam wszystkich jestem posiadaczem scenica 1.9 Dci z 2003r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daBART1984 Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Witam wszystkich. Od miesiąca jestem posiadaczem Renault Megane II phI 1.9dci,120KM z 2003r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krembul Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Witam wszystkich! Od pół roku posiadam Scenica I phII. I pojawił się problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobi1221 Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Witam, jestem posiadaczem Renault Megane Classic '97, 1.6 RT. Mam nadzieje, ze wspolpraca z forum i jej uzytkownikami bedzie przebiegala pomyslnie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stary_yavor Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Witam wszystkich. Od pół roku posiadam megankę I phI 2.0 8V LPG. Zaglądam już od jakiegoś czasu i znalazłem kilka ciekawych tematów i napewno jeszcze wiele znajdę :P Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drk8 Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Magnus Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Witam! Posiadam Renault Scenic 1.6, 16V, rok 2000. ;-) Pozdr.serd. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anula89 Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Witam wszystkich;) Na dniach stanę się właścicielką Renault Scenic "Aigle" 1.9dCi 2002r Pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Otoja Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Witam! i pozdrawiam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum :P Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :P :P ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;-) W regulaminie proszę doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;-) :P Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania Informuję jednocześnie, że na forum piszemy z "polską czcionką". Zapraszamy też do http://megane.com.pl/groups/ :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszalin11 Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Witam wszystkich. Właśnie wczoraj stałem się posiadaczem scenika i szybko śpieszę się przywitać na tym forum. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaz Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 witam;) ujeżdzam clio2 ale zawsze marzyła mi sie meganka/laguna.. itp wkoncu po ogledzinach dwóch decydujacych aut mam kilka dni na przemyslenie, czy brac citroena c5 czy megi która mi sie strasznie podoba;) chciałem wiec zeby ktos rzucił okiem na nia i podpowiedział czy warto ale to w innym temacie;) pozdro Proszę zapoznać się z regulaminem forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolexi12345 Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Witam wszystkich jestem posiadaczem Renault Megane 1.9 Diesel z 97r. za chwile dodam post ze swoim problemem;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek87 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Witam serdecznie!!! :P Od pół roku jestem szczęśliwym posiadaczem renault megane 1.4e z 1996 roku. mam nadzieje ze znajdę tu wszystkie odpowiedzi na moje pytania i że również będę mógl komuś pomóc. pozdrawiam ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi