Jerzy1967 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Witam Witam Wszystkich Forumowiczów i posiadaczy Renówek .... :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter_1000 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Witam, posiadam Scenic Alizee 1.6 16V rocznik 2000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierz4k Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Witam wszystkich, właśnie stałem się posiadaczem Meganki II :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olka Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Witajcie Od kilku dni mam przyjemność jeździć Meganką I :P To moje pierwsze auto (nie licząc Discovery, którym właściwie jeździ moja druga połówka ;-)) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joana Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Witam wszystkich! Od ponad dwóch tygodni jestem szczęśliwą posiadaczką Megane II phII 1.6 16V, 3-D. :P Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docent1981 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Witam Kolegów i Koleżanki od paru dni jestem posiadaczem Renault Megane II z 2004r. jest to drugie autko w rodzinie, które zostało kupione dla żonki ja osobiście jeżdżę Mercedesem C200 tam też jestem na forum w202.pl mam nadziej że będę mógł pomóc swoim doświadczeniem innym jak i również wiele dowiedzieć się od Was. Pozdrawiam Mariusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo22 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Witam Pięknie wszystkich czytajcych. Postanowiłem coś spłodzić i przede wszystkim się przywitać. Zakończyłem przygodę z marką Mercedes - były 2 modele ale podziękowałem bo szlak mnie trafiał z tą awaryjnością icenami napraw.i 2 tygodnie temu zamówiłem Renault Fuence. Specjalnie nie porównywałem z innymi, chociaż jeździłem paroma w tym segmencie jednak Fluence spodobał mi się najbardziej. Wersja 2.0 CVT na siedemnastkach plus pakiet xenon. Mam nadzieję, że do 2 miesięcy będzie już w moim grażu, a póki co pozdrawiam wszystkich i zdrowia życzę. Do następnego :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi405 Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Witam serdecznie forumowiczow, mam nadzieje, ze wspolnie bedziemy rozwiazywac nasze problemy z megankami :P Polecam ponowne przeczytanie Regulaminu forum. Zdaje się że nie zrobiłeś tego przy rejestracji. Piszemy stosując pl-literki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu81 Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Witam serdecznie BArtek z Oswiecimia;) moja przygpda z renault scenik zacznie sie za jakies 4 godziny bo wtedy jade po ten wlasnie pojazd :P ogolnie zajmuje sie lakiernictwem- blacharstwem i daltego az tak bardzo na wygladzie auta nie zalezy mi bo sam sobei zrobie co trzeba :P mam kilka nurtujacych pytan ale o tym w innych dzialach :P na razie serdecznie pozdrawiam :P samochod renault scenik 98 poj.1,6 Polecam ponowne przeczytanie Regulaminu forum. Zdaje się że nie zrobiłeś tego przy rejestracji. Piszemy stosując pl-literki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megleg Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Witam wszystkich serdecznie, Mam nadzieję, że to forum jest równie profesjonalne jak inne z którymi miałem styczność przy okazji różnych samochodów. Pozdrawiam wszystkich bez wyjątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nix Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Witam powtórnie wszystkie Koleżanki i Kolegów :P Powtórnie, bo w latach 2003-2008 miałem nówkę Megi II rocznik 2003 1,5dci/82Km ( same z nią kłopoty były niestety), potem pozbyłem się jej... Te 3 latka jeżdżę... Toyotą Auris... Dziś jednak okazyjnie kupiłem Megi I phII w benzynie 1,6/79KW kombi rocznik 2000( jako auto nazwijmy to "rezerwowe" ) Parę problemów ( małych) już widzę, więc jeśli pozwolicie trochę się popytam Was Wszystkich na forum. Pozdrowienia serdeczne !!!!! Nix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti2091 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Witam wszystkich forumowiczów! Jestem szczęśliwym posiadaczem Megane I z 1996 roku i mam nadzieje że dowiem się dużo ciekawych rzeczy na temat mojgo autka :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l-miodek Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Witam, fajne forum, mam nadzieję wiele się tu dowiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum :P Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :P :P ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;-) W regulaminie proszę doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;-) :P Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania Informuję jednocześnie, że na forum piszemy z "polską czcionką". Zapraszamy też do http://megane.com.pl/groups/ :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoler Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Witam wszystkich forumowiczów, od miesiąca jestem posiadaczem Megane II 1.4 16v. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi