wittt Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Witam po raz pierwszy i za chwilę produkuję się z moim problemem : [ Dodano: 2011-03-26, 16:15 ] witam wszystkich jestem nowym posiadaczem francuza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalmegane Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Witam wszystkich od 2 dni jestem posiadaczem meganki niestety nieszęśliwym:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolo1980 Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Witam od dwóch tygodni mam megane i twingo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wox Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Ja przywitam się jeszcze raz - teraz już jako posiadacz (od 8 marca) Grand Scenica III Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenuak Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 witam serdecznie. na forum zagladam juz od roku gdyz tyle posiadam megane 1 ph2 99 1.9d kombi Postanowilem w koncu sie zarejestrować Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martit91 Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Witam wszystkich serdecznie ! Po długich i męczących poszukiwaniach, wreszcie jestem posiadaczką wymarzonego Scenica I ph I 1,6 '97. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matcar17 Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Witojcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lunatic Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Witam wszystkich forumowiczów od niedawna jestem posiadaczem Meganki Grandtour 1.5 dCi 110 KM i mam nadzieje, że obecnośc na forum pozwoli spokojnie przejechac okres użytkowania tego auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miczael Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Witam wszystkich Jestem posiadaczem Scenic-a II z 2007r 1,5Dci Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganlodz Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Witam jestem nowy na forum i chce sie z wami przywitać jest to 2 moja meganka 1 była coupe :( Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektronik Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Witam wszystkich na forum. Od kilku dni posiadam Scenica II z 2003r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :( :( ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;-) W regulaminie proszę doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;-) :( Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zapraszamy też do http://megane.com.pl/groups/ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropsiu Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Witam wszystkich jestem właścicielem Renault Scenic II 1.9 Dci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edekp1 Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Witam wszystkich. jestem nowym użytkownikiem, Megane II Grandtour 1,5cdi od wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston87 Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Witam wszystkich forumowiczów i od razu przejde do problemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi