marcinjankes Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Witam od wczoraj stalem sie mam ndzieje ze szczesliwym posiadacem Megane II 1,9dci 120km 2003r. mam pare pytan ale i mysle ze bede pomagal w pozniejszym czasie innym uzytkownikom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiubik Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Witam wszystkich użytkowników tego forum. Od jakiegoś czasu jestem już posiadaczem Meganki uzywanej jako wol Roboczy, z czym radzi sobie nader dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skajor Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Witam wszystkich Od października jestem (póki co), szczęśliwym posiadaczem Megane II `05 1.6 16V. Super auto, jestem bardzo zadowolony z zakupu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomorek Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 od miesiąca jestem posiadaczem (czy szczęśliwym, to się okaże-zazdroszczę przdmówcy) megane II kombi, 2005, 1,5dci , życzę wszystkim (i sobie) bezproblemowej eksploatacji....chociaż pewnie to niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Witam megankowców Wożę się meganką już ponad 4 lata i puki co nie planuję zmiany auta. Zaliczyłem 2 poważne awarie, ale poza tym sprawdziło się. Teraz szukam pewnych informacji na forum, wiec wypadało się zarejestrować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario7361 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Witam wszystkich gorąco z Mrągowa .Meganką poruszam się pół roku i też puki co nie zamierzam na nic zmieniać , Ha ha to mój trzeci Francuz i jest git, a psują się jak każde inne ....lubię czytać to forum ,i nie raz mi pomogło :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :( :( ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;-) W regulaminie proszę doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;-) :( Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zapraszamy też do http://megane.com.pl/groups/ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkoza Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Witam wszystkich użytkowników forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayomipl Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Cześć, Jestem nową posiadaczką renault megane Chciałam wszystkich serdecznie powitać :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEFF Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Witam, Jutro odbieram Megane || Kombiak, 1.5 dCi. Fajnie, że jest takie miejsce. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
power by pablo Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Heya wszystkim. Wczoraj kupiłem scenica ph2 z 2002. Pozdrawiam i do zobaczenia na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez04 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Od dwóch miesięcy jestem właścicielem pięknego scenica, zarejestrowałem się na forum chciałbym przywitać wszystkich korzystających z niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kirkov Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgodnie z regulaminem, chciałem się przywitać. Witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolinio Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arme1990 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 witam wszystkich miło Was poznac !! :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi