banQier Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Na forum jestem już od pewnego czasu, ale dopiero teraz się przywitam gdyż od 2 tygodni jestem posiadaczem Renault Megane II 1,9dCI WITAM WSZYSTKICH :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poplonn Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 witam. kuba z lodzi z genia rocznik 97, nie bita lekko sie prowadzi;) pozdros Proszę zapoznać się z regulaminem forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pampa Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Witajcie ! Obwożę się Meganką z domu Renia ! Wygoda w średniej klasie warta wyższej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tequ Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Witam wszystkich posiadaczy Renault. Od tygodnia poznaję powolutku Megane II Grandtour 1.9 dci 120KM. Oby to była przyjemna znajomość :-o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viniu Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Witam wszystkich serdecznie Prawdopodobnie od jutra będę szczęśliwym (mam nadzieję) posiadaczem Scenica II w wersji 1.9dci (120KM). Piszę prawdopodobnie, bo auto dzisiaj ma przejść ustawienie zbieżności z przodu i z tyłu oraz wymieniony będzie łącznik stabilizatora i jeśli wszystko będzie w porządku to dobiję targu :( Tymczasem pozdrawiam i do zobaczenia na drodze :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
***IREK*** Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Witam serdecznie. od października jestem posiadaczem Meganki II kombi 2004r ,,niebieska myszka" chętnie wymienię się przydatnymi informacjami :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrewW Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Witam Wszystkich, od tygodnia jestem właścicielem Renault Scenic I ph2. Mam nadzieję, ze znajdę tutaj rozwiązanie mojego problemu z autem. Pozdrawiam AndrewW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddaadduu Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Witam ja również chciałbym się przywitać! ) Od wrzesnia podróżuję Scenicem ph I! Pozdrawiam wszystkich forumowiczów! : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter-s Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Hej, Tym razem w naszej rodzinie znalazło sie miejsce dla prawdziwego tatusiowozu, mianowicie - Scenic II 1.5dci. Mam nadzieję, że z powodzeniem zastąpi żółte wozidło PH2 Coupe 1.6 16v. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xtonyx Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Cześć! Kupiłem niedawno megane II 1,9dci 120KM z 2003 roku. Na razie autem jeździ się fajnie. Zamierzam często korzystać z tego forum - choć głównie jako pytacz i czytacz. Fajnie że jest taka możliwość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Witam wszystkich posiadaczy renault,jestem szczesliwym posiadaczem megane Polecam ponowną lekturę regulaminu forum - zapoznanie się z nim wymagane jest przy rejestracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordrene Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Witam wszystkich posiadaczy renault, do wczoraj jestem szczesliwym posiadaczem scenica. :evil: Polecam ponowną lekturę regulaminu forum - zapoznanie się z nim wymagane jest przy rejestracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Robin_ Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Witam. Posiadałem dwa Renault Clio II ph I i ph II, a teraz przez przypadek stałem się posiadaczem Renault Megane Classic I ph I 1.6 Zdaję sobie sprawę, że Renault, to nie Audi, czy Mercedes ale ta marka coś w sobie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nepawin Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 witam wszystkich od tygodnia posiadam reno scenic conquest z 2008 więc pomyślałem ze wpadnę i sie przywitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doris Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Witam wszystkich ;)))) Od kilku dni jestem właścicielką Pięknej Heleny, czyli...Megane 1998 1,4 ))) Kocham ją, staruszkę, ja też niemłoda, razem może jeszcze trochę pociągniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi