Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum. Od kilku dni zapoznaję się z Megane III Grandtour 1.5dCi. Nie jest to łatwe, bo mam instrukcję tylko w języku francuskim, ale to tylko dodatkowy smaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aames Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Od kilku dni jestem posiadaczem Megane Classic 1.4 16V. Pozdrawiam posiadaczy francuskich strzał ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awtoy Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Witam wszystkich użytkowników forum. Spróbuję się tu trochę dokształcić w temacie Renault Megane II. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomii Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Witam serdecznie, Poluje na scenica i mam nadzieje że w końcu się uda i będzie pełnoprawnym członkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogosz Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Witam wszystkich Megi-jeźdźców! Od ponad tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem 6-letniej Meganki. Łudzę się (mimo, iż sporo naczytałem się o kłopotach z elektroniką), że za 8-10 lat nadal tak będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrolboch Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Witajcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voyager63 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Witam wszystkich użytkowników Renault Megane i tego forum. Nie ukrywam że, liczę na pomoc w rozwiązywaniu różnego rodzaju problemów związanych z eksploatacją tego auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magikos Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Dzień dobry, wieczór. Od 3 dni jestem szczęśliwym posiadaczem Renault Grand Scenic II. Mam nadzieję, że po przeczytaniu postów na tym forum, będę o wiele mądrzejszym użytkownikiem tej marki. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kael45 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Witam wszystkich forumowiczów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierz78 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją ;) ;) ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;-) ;) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zapraszamy też do http://megane.com.pl/groups/ ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rion84 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Witam i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emgie Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 (edytowane) Witam szanownych forumowiczów! Choć na dzień dzisiejszy nie jestem właścicielem auta z rodziny megane to od jakiegoś czasu przeglądam Wasze a właściwie już nasze forum w poszukiwaniu wiedzy. Mam nadzieję że za kilka dni zostanę właścicielem Scenic`a. pozdrawiam Kilka dni trwało troszkę dłużej niż planowałem ale kupić dobrego scenica nie jest wcale łatwo ... na szczęście juz jest . Edytowane 17 Sierpnia 2011 przez emgie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayobuz Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Witam wszystkich, od 2 lat jestem szczesliwym posiadaczem Megane ll phl, niestety troszke mi sie zaczela sypac i stad trafilem w to forum. Pozdrawiam wszystkich! mayobuz Proszę zapoznać się z regulaminem forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S-N-e-Q Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Witam Od 09.2010 Megane II CC 2007 r. Pochodzę z Radomska, mieszkam i pracuję w Łodzi. Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi