sFiatowiec Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Witam wszystkich! Właśnie stałem się posiadaczem Renault Scenica II 1.6 16V i mam nadzieję, że samochód będzie sprawował się bezproblemowo. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Royber Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Witam wszystkich serdecznie. Pierwszy raz zajrzałem na formu i od razu mi się spodobało. Meganką jeżdżę juz ponad dwa lata i bardzo lubię tego francuzika :) Pozdrowienia dla innych użytkowników Meganek, Royber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum :) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :) ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono :) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami :) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;-) ;) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlewa Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Witam i pozdrawiam wszystkich. Trzy miesiące temu "przesiadłem się na kolejnego francuzika " tym razem Megane III Grandtour (1.6 16V). Forum od razu mi się spodobało i dlatego tu jestem. Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kars Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Witam Co prawda nie jestem jeszcze posiadaczem meganki ale to tylko kwestia dni. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzywka44 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Witam zatem i ja . Mam na imię Piotrek jestem z Warszawy i od soboty jestem posiadaczem Meganki II kombiaczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor1.6 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 witam wszystkich... jestem nowy na forum jak i nowym włascicielem meganki (megane 2 1.6 16v granatowe)...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vitek Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 I ja się przywitam w takim razie, od miesiąca jestem posiadaczem Megane II phI 1.4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bania Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Witam wszystkich. Właśnie stałem się posiadaczem megane II, 1.5 dci 100KM. do tej pory poruszałem się PUMĄ ale że nie jestem przesądny i nie nwierze w stereotypy dopóki sam nie sprawdzę to właśnie dla tego wybór padł na meganę II hatchback, koloru czarnego, nie nwiem jaka to wersja ale całkiem przyzwoicie wyposażona. już sie nie mogę doczekać kiedy wróci od lakiernika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbeusz Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Witam. Posiadam przepiękną Francuzkę hehe. Po pierwszym dniu po kupnie już 1 problem. To moje 2 reno, pierwsze R19 1.9D było fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mientex Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 O ja taki gamoń i chyba zapomniałem się przywitać w tym miejscu ale nigdy nie jest za późno Witam Was wszystkich i od 2 tygodni jestem posiadaczem pięknej Megi I phII 1.4 z 2002. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucharek Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Witam wszystkich forumowiczów. od miesiaca jestem posiadaczem scenicaII 1,9DCi wczesnij scenic I 1,6 8V .Siemka i licze na odpowiedzi wilu pytań jak rowniez sam postaram sie udzielic odp. jeśli tylko bede mógł.Pozrawiam Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radoslawo Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Witam Wszystkich. Od tygodnia jestem posiadaczem Megane Grandtour II ph II (1.9dCi 130KM). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sojek1 Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Witam, wszystkich, jestem posiadaczem Megane I ph II, 1.6 16v juz od dłuzszego czasu. Mam nadzieję uzyskać na tym forum wiele ciekawych informacji a i sam postaram sie udzielic tyle ile będę wiedział. Pozdrwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piciadg90 Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 I ja również witam wszystkich jestem szczęśliwym posiadaczem Meganki I phI i Scenica I ph I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi