Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

sałron

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum :)

Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :) ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono :P

W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania.

Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja

Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami :P

Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;-) :P

Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;)

Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;)

Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką".

• 2 tygodnie później...

Cześć,

Mam na imię Marcin, jestem z Wrocławia (dokładnie okolic). 5 lat byłem szczęśliwym posiadaczem Megane z 1999r (teraz tym szczęśliwym posiadaczem jest Żonka). Ja natomiast przesiadłem się na Megane II z 2007r grandtour :) . Pojeździmy, zobaczymy. Mam nadzieję że będę przynajmniej tak samo zadowolony jak z poprzedniczki (albo bardziej).

Pozdrawiam.

Edytowane przez Hellborn

Witam miesiąc temu zakupiłem scenica od jednego z was:)i na aucie mam jego naklejkę z forum i postanowiłem do was dołączyć:)a wracając do naklejki co trzeba zrobić żeby ja otrzymać???Pozdrawiam

Witam jestem nowym użytkownikiem forum ,mam na imię Damian moja przygoda z Renault zaczęła się w 2005 roku ,wtedy była to Renault 1996 r 1,6 .Miłość trwa dalej bo dziś jestem posiadaczem Renault 1.5 dci 2005 r .Witam wszystkich serdecznie na forum ,pozdrawiam Damian

Witam wszystkich,

od tygodnia stałem się posiadaczem Scenica I 2001 r. 1.6 16V. Mam nadzieję że będę szczęśliwym posiadaczem. To moje pierwsze auto francuskie, do tej pory miałem same "Niemce", ale pierwsze wrażenia są miłe.

Pozdrawiam

Rafał

Witam,jestem Radek z Mogilna,miałem poprzednie auta same BMW 316i(e30),BMW 323i(e36)Clio 1.5dci,BMW 320i(e36),BMW 525i(e39) i teraz tydzień temu zakupiłem Megane Grandtour 2005r 1.9 dci 120.Pozdrawiam Radek

Witam wszystkich. Jestem Zbyszek z podwarszawskiego Błonia. Przeglądałem to forum już jak przymierzałem się do zakupu scenica. Najwyższy czas się zarejestrować.

Jeżdżę nim od marca tego roku, trochę go już ogarnąłem i myślę że czasem będę w stanie pomóc.

Pozdrawiam.

Witam wszystkich forumowiczów,

nazywam się Marcin. Jestem z okolic Opola, a dokładnie z Strzelec Op. Moja przygoda z Renault rozpoczyna się od Megane II Grandtour 1.9dCi 2004r. w wersji Lux Expression, jak zdążyłem się zorientować. Niebawem zaprezentuje mój nowy nabytek w dziale Nasi użytkownicy :)

pozdrawiam ;)

Edytowane przez lendzir