Prezes Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum :) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :) ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono :P W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami :P Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;-) :P Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_arson Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Witam wszystkich, od trzech dni jestem posiadaczem Megane I phII 1.9dti grandtour 1999r. Pozdrawiam Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMAPhotography Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Witam, od wczoraj śmigam Meganką 1,6. Pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hellborn Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 (edytowane) Cześć, Mam na imię Marcin, jestem z Wrocławia (dokładnie okolic). 5 lat byłem szczęśliwym posiadaczem Megane z 1999r (teraz tym szczęśliwym posiadaczem jest Żonka). Ja natomiast przesiadłem się na Megane II z 2007r grandtour :) . Pojeździmy, zobaczymy. Mam nadzieję że będę przynajmniej tak samo zadowolony jak z poprzedniczki (albo bardziej). Pozdrawiam. Edytowane 2 Października 2011 przez Hellborn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek245 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Witam miesiąc temu zakupiłem scenica od jednego z was:)i na aucie mam jego naklejkę z forum i postanowiłem do was dołączyć:)a wracając do naklejki co trzeba zrobić żeby ja otrzymać???Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Wolski Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Witam wszystkich entuzjastów meganek, posiadam megi od prawie roku i jestem bardzo zadowolonym kierowcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owenbros Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Witam jestem nowym użytkownikiem forum ,mam na imię Damian moja przygoda z Renault zaczęła się w 2005 roku ,wtedy była to Renault 1996 r 1,6 .Miłość trwa dalej bo dziś jestem posiadaczem Renault 1.5 dci 2005 r .Witam wszystkich serdecznie na forum ,pozdrawiam Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bxl Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Witam wszystkich serdecznie,mam na imię Bogdan.Jestem od niedawna właścicielem Renault Megane Scenic. Pozdrawiam :).l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalJ Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Witam wszystkich, od tygodnia stałem się posiadaczem Scenica I 2001 r. 1.6 16V. Mam nadzieję że będę szczęśliwym posiadaczem. To moje pierwsze auto francuskie, do tej pory miałem same "Niemce", ale pierwsze wrażenia są miłe. Pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario749 Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Witam wszystkich. od miesiąca jestem posiadaczem scenica 1.9 dci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mt19 Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Cześć wszystkim. Mam na imię Piotrek i jestem z Gorzyc od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem Megane II 1.6 16V z 2006 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sony77 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Witam,jestem Radek z Mogilna,miałem poprzednie auta same BMW 316i(e30),BMW 323i(e36)Clio 1.5dci,BMW 320i(e36),BMW 525i(e39) i teraz tydzień temu zakupiłem Megane Grandtour 2005r 1.9 dci 120.Pozdrawiam Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mojzesz Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Witam. Jestem Przemek. Od 5 lat mój tata jest posiadaczem Scenica 2002 1.9dci, w związku z tym i ja go użytkuje. Od pół roku "szczeniak" biega żwawiej za sprawą CHIPa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbinio Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Witam wszystkich. Jestem Zbyszek z podwarszawskiego Błonia. Przeglądałem to forum już jak przymierzałem się do zakupu scenica. Najwyższy czas się zarejestrować. Jeżdżę nim od marca tego roku, trochę go już ogarnąłem i myślę że czasem będę w stanie pomóc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lendzir Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów, nazywam się Marcin. Jestem z okolic Opola, a dokładnie z Strzelec Op. Moja przygoda z Renault rozpoczyna się od Megane II Grandtour 1.9dCi 2004r. w wersji Lux Expression, jak zdążyłem się zorientować. Niebawem zaprezentuje mój nowy nabytek w dziale Nasi użytkownicy :) pozdrawiam ;) Edytowane 25 Października 2011 przez lendzir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi