Metys79 Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Witam wszystkich użytkowników Renault Od 7 lat byłem i w sumie jestem czynnym użytkownikiem Renault laguna klub Polska. A ponieważ przyszła pora na Scenia zalogowałem się u Was. W lagunach przerobiłem 1.8 16V 2.0 16V i 2.0 8V Teraz przywiozłem sobie z Niemiec Scenic 1.6 16V 2000 rok Z ciekawszych rzeczy ma Webasto , grzaną przednią szybę grzane dupki oraz 2 szyberdachy. Kupiony od prywatnej osoby z lekko uszkodzonymi drzwiami i tylnim błotnikiem. Na dzień dobry wymieniłem tylnie tarcze z klockami oczywiście łożyskami i czujnik położenia wału czyli standard. Służę pomocą jeżeli chodzi o Renault i z chęcią wesprę się Waszymi radami. Pozdrawiam Serdecznie. Miło przystąpić do Waszego grona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mussawir Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Witam! Zalogowałem się tutaj, bo już pora zmienić Twingo na Megankę :) Twingo sprawowało sie całkiem dobrze, mam je 4 lata i cały czas daje radę ;) Byłem aktywny pod tym samym nickiem w Twingo klub Polska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzK71 Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Witam Was, jestem z Jaworzna i zamierzam kupi dla zony megankę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieruuk Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Witam wszystkich posiadaczy renówek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy007 Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Witam wszystkich użytkowników Renault. I pozdrawiam posiadaczy Megane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dewastator Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 witam serdecznie wszystkich forumowiczów zacnego forum ;) ...nie mam furmanki Reno(mam nadzieję że to nie problem) ale serce w mojej klaczy wraz ze skrzynią jest renówki i będąc wirtualnie w http://sklep.megane.com.pl/ natknąłem się na forum... .......................... ;) ;) ;) POZDRAWIAM ;) ;) :D ......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olivier3103 Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 (edytowane) witam od wczoraj jestem szczesliwym posiadaczem megane scenic z roku 2000 kupionego w holandi gdzie pracuje hehe wczesniej mialem meganke w dieslu ale jakos za mala...a scenic po lufcie...bajka Edytowane 5 Listopada 2011 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr609 Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Witam jestem posiadaczem megan I ph II w wersji grandtur 1999r silnik 1.9 dti 98km Będę zaglądał i chętnie pomogę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek1990 Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Witam wszystkich:) Od miesiąca jestem posiadaczem Meganki coupe 1.6 8v. Myślę że dość często będę zaglądał na forum bo to moje pierwsze auto.Pozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomiNL Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 (edytowane) Witam. Od paru dni posiadam Megane Scenic 2,0 16V 140KM :D I z tego powodu znalazlem i zarejestrowalem sie na tym forum. Pozdrawiam Edytowane 10 Listopada 2011 przez TomiNL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysywujta Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Witam wszystkich użytkowników Renault!! Od niedawna jestem posiadaczem Renault Megane 1.4 16V.Przesiadłem sie po 4 latach z Forda Explorera.Posiadam , a raczej zona Forda Eskorta GHIA 1.6 16V.Chetnie pomoge w kazdej sprawie o ile dam rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanfran Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Witam forumowiczów. Jestem użytkownikiem Grand Scenic II (ph II) z roku 2008, silnik 2.0 16v automat; od dwóch miesięcy; kupiony z przebiegiem 25tys mil (40.tys km) - ma jeszcze oryginalne opony. Poprzednio użytkowałem Scenic I (Ph ii) z roku 1999, silnik 1.6 16v automat, kupiony z przebiegiem 40 tys mil (64 tys km), zezłomowany przy przebiegu 73 tys mil (115 tys km) ze względu na ogólne zużycie i szwankującą skrzynie biegów DPO. Jestem pasjonatem motoryzacji, przy poprzednim scenicu robiłem wszystko samemu (łącznie z wymianą głowicy), przy obecnym zbyt dużo roboty jeszcze nie było. Jeśli chodzi o jakkiekolwiek pytania dotyczące samochodów jeżdżących "po niewłaściwej stronie drogi" - zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjGuma Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Czesc. Chciałem się przywitać, Od dwóch tygodniu jeżdzę Megane III GT, 1,5DCI. wersja samochodu to Color Edition w jedynym słusznym kolorze czyli czarna perła. Narazie samochód spisuje się wyśmienicie. Oby tak dalej. Forum jest bardzo fajne :D już sporo rzeczy się dowiedziałem. Regulamin pkt. 5.9 -Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_sz Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Cześć wszystkim. Jestem w posiadaniu Renatki I 1.6 16V kombi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Witam, jestem posiadaczem Renatki Megane II z 2006 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi