tower Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Witam serdecznie, przyszedł czas na Francuza oby mnie nie rozczarował:l: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord-Sid Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Witam Wszystkich. Mam nadzieję, że będziemy sobie jakoś mogli wspólnie pomagać. Pozdrówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
parov Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Witam wszystkich, mam przyjemność jeździć pistacjową renatą, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serafingretzky Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Witam serdecznie, od października ub.r. śmigam czerwoną Megi Cabrio. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gniotek750 Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Witam wszystkich miłośników . Mam na imię Jarek i pochodzę z Drezdenka woj. lubuskie. Jestem posiadaczem zielonej Renault Megane combi rocznik 1999r , a renówkami jeżdze juz parę lat. Forum śledzę od niepamiętnych czasów aż w końcu postanowiłem się zarejestrować i kożystać z dobrodziejstw Tu napisanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turas Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Powitac wszystkich! Mam na imie Marcin i mieszkam w Brzezinach woj. Wielkopolskie :lol: od kilku dni jestem posiadaczem czerwonej Megane I ph I rok 96 w najblizszym czasie postaram sie zaprezentowac moje auto :o a raczej proces jego odrodzenia :o Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba_pl Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 (edytowane) Wstyd się przyznać ale dopiero teraz dotarłem do tematu WITAM, mimo że na forum jestem już od kilku dni... A więc do rzeczy: Witam serdecznie użytkowników forum i Meganek :lol: Jestem ze Śląska i interesuję się ogólnie motoryzacją a jako hobby kolekcjonuję prospekty samochodowe Trafiłem tu bo zainteresowałem się Sceniciem, którego niedawno właśnie sobie zakupiłem. Wcześniej jeździłem samochodami przeróżnymi, ale jak rodzinka powiększyła się o córkę to trzeba było bardziej rodzinny samochód. Oto one: Na to czym się poruszaliśmy w przeszłości mamy specjalny temat. Tutaj poprzestajemy na powitaniach. - Prezes Pozdrawiam wszystkich!! Edytowane 14 Marca 2012 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj-doc Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Serdecznie witam wszystkich. Posiadam Megane II 1.6 16V z 2005 Wersja: Kombi Przebieg: 92 tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik82 Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Witam wszystkich, od poniedzialku jestem włascicielem i zarazem uzytkownikiem megane I phII kubik82 Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanleus Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Witam wszystkich:) Aktualnie przymierzam się do zakupu Meganki I:) myślę, że za niedługo pochwalę się nabytkiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Od czwartku jestem posiadaczem Meganki III. Jak narazie nie mam większych zastrzeżeń. Wszystko okaże się w praniu. Narazie przejechałem nią jakieś 200km tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santalmk Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 santalmk witam serdecznie wszystkich od dziś dołączyłem do Forum Renault Megane. Jeśli ktoś ma jakies pytanko to bardzo proszę i pozdrawiam.Do zobaczenia w sobote na zlocie w Krzepicach. santalmk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristof_if Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 witam wszystkich i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michuM Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Witam Zapisałem się na forum. Jestem zainteresowany kupnem meganki II z silnikiem 1.5. Chciałbym się przywitać z wszystkimi uzytkownikami meganek. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eugene Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Witam. Kupiłem Megane II z silnikiem 1.5 dCi, bardzo się cieszę, że mogłem do Was dołączyć. Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi