meganka_k Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Witam!! Od 2 lat jestem szcześliwą posiadaczką meganki. Niestety obecnie autko ma klopoty i mechanicy nie bardzo wiedzą co z nią jest A ja lubie moje autko!!!!! Pozdrawiam forumowiczów i kłaniam się nisko haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reksio72 Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Witam, Na imię mam Grzegorz i jestem z Legionowa. Obecnie jestem posiadaczem Octavi, ale powiększyła się rodzinka i rozglądam się za dobrym Vanem. Wybór padł na Scenica pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco_RLKP Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Witam wszystkich! Od wtorku posiadacz Megane III Coupe 2.0 TCe Do zobaczenia w Warszawie i okolicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seniorski Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Witam! Od paru miesięcy jestem posiadaczem Megan Classic 1,4 16V z 2000 roku (więc chyba phaseII) Jest to mój pierwszy własny samochód (do tej pory rozleniwiały mnie samochody służbowe) i... co tu dużo mówić kompletnie nie znam fachowe nazewnictwa i do tej pory nie naprawiałem samodzielnie żadnego samochodu. Ale... chętnie się nauczę tego i owego i chętnie skorzystam z Waszej wiedzy. Proszę o wyrozumiałość, gdy moje pytania będą wydawały się banalne lub wręcz śmieszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walbe Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Witam. Waldek, właśnie wczoraj wieczorem nabyłem Scenic 1,6 16V z grudnia 2000r. Pozdrawiam forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_k Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Witam wszystkich, od roku jestem szczęśliwym posiadaczem Megi 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chelchow Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Wtam wszystkich mam na imie Tomek i mam nadzieje że w nieługim czasie będe mógł dołączyc do waszego klubu posiadaczy Renault Megan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcias Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Od 12 lat jestem posiadaczem Renault Scenic I i najwyższy czas trochę przy niej podłubać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafikuj Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Witam wszystkich Od miesiaca posiadam Megi II phII kombi rocznik 2006, poprzednio również renia, scenic 98 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz77 Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Witam , mam na imię Tomek od miesiąca jestem posiadaczem Megane II 1,4 z 2003roku. Auto mi się spodobało , tak samo jak i Wasze forum. Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze . Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banus Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Witam wszystkich Trochę ponad 2 miesiące jestem posiadaczem Meganki I ph II z silkiniek 1.4 16v i nie mam na co narzekać:) oby tak dalej!:) Mateusz Ruda Śląska:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :) :) ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami :) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;-) :) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. :) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania B) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macki Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Hej, Maciek z Krakowa. Kupiłem pierwszego w życiu francuza, ciekawym co z tego wyjdzie. W razie czego pomożecie, mam nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cza1zip Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 (edytowane) Witam wszystkich. Jestem posiadaczem Renault Megane II 1.4 16v 2003r. od dwóch tygodni. Pozdrawiam Edytowane 24 Października 2012 przez cza1zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal-1990 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Siemano jestem Rafał:( od paru tygodni jestem posiadaczem renóweczki megane classic 1.6 z 1997 r.:) pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi