SLAWEKR3 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Witam Sławek z Żor, mam Lagunę II phII, a dzisiaj zakupiłem dla ojca meganke II phII i mam nadzieję na wszelką pomoc przy tym modelu reni z Waszej strony ;) od 2008 roku jestem klubowiczem SRLKP a z kilkoma z Was miałem możliwość spotkania się na spocie w Pławniowicach i wiem że atmosfera jest tu również super :E Pozdrawiam Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum ;) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją ;) ;) ;) ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;) ;) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zdjęcia na forum dodajemy tylko zgodnie z INSTRUKCJĄ ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekP Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 witam, właśnie zakupiłem Megane II z 2004r. pozdrawiam z Kielc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maiej Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Cześć, Od niedawna jestem właścicielem Megane I phII z 2003 roku. Szukając informacji o tym modelu trafiłem na to forum i pewnie zostanę na dłużej ;) /to, czego szukałem, oczywiście znalazłem/. W moim przypadku historia zatoczyła koło - w 1999 roku miałem Megane Classic 1.6 16V, potem kilka różnych aut służbowych, a teraz przyszedł czas na Kombi 1.9 dCi. Pozdrawiam z Sochaczewa Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal85-24 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Witam wszystkich. Od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem Meganki ;) To juz druga w karierze....mimo niedokonca dobrych wspomnien po pierwszej i przerzuceniu kilku innych aut po niej postanowiłem sprubowac jeszcze raz...poki co odpukac zeby niezapeszyc jestem zadowolony z nowego nabytku ruznica w poruwnaniu do pierwszej jest niedoporownania chyba z pierwsza mialem poprostu pecha ....Zatem Witam Cale Zacne Grono :) Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeks1977 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Witam, Nazywam się Tomek jestem z Podkarpacia, od paru dni posiadam Megane II. Wcześniej jeździłem Laguną I. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astrogoth Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Witam, czytam wasze forum od jakiegoś czasu i widzę, że trochę wody upłynie zanim się człowiek wdroży by móc czynnie uczestniczyć w życiu forum. Do tej pory byłem użytkownikiem Toyot i tam na forach więcej się rozmawia o pierdołach i rodzinie jak o usterkach, tutaj wiedziałem, że będę musiał częściej zaglądać w celach szukania pomocy. No ale jak ktoś nic nie robi przy aucie to tak jeździ, a jak chce się jeździć dobrze i wygodnie to trzeba robić dlatego też przyszedłem poczytać co mogę sam zrobić w swojej Megance z 2005 roku w kombi i silnikiem diesla 1,9. Już usunąłem najczęstszą usterkę związaną z poduszką powietrzną tak więc dzięki forum 80 pln zaoszczędzone. Teraz jeszcze poszukać w działach tematycznych o kilku innych rzeczach, gdzieś zadać pytanie, wiem że pomomożecie i ja też będę starał się nieść pomoc. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafallipusz Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 witam wszystkich pierwszy raz a tym forum i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilkarys Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Witam Mam na imię Emil. Od 3 miesięcy jestem (jak na razie szczęśliwym) posiadaczem Scenika phI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autokatypoznan Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Witam wszystkich ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ola.atom Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Cześć wszystkim tutaj Ola, właśnie zostałam szczęśliwą posiadaczką scenika, co prawda 12 latka, ale jednak cieszy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mygac Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Witam bardzo serdecznie od niedawna jestem w posiadaniu scenika 19dt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubjan Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Witam wszystkich, jestem posiadaczem Megane II Grand Tour - mam nadzieje, że szczęśliwym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donambasadore Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Witam Forumowiczów, jestem "świeżym" posiadaczem Megane II sedan z 2003 roku 1.4 16V, to początek mojej przygody z Renault i mam nadzieje, że będzie to długa i szczesliwa przygoda bo autko bardzo przypadlo mi do gustu:) mam nadzieje ze Szanowni Forumowicze bedą wyrozumiali kiedy bede zadawal pytania, które byly juz przerabiane i ktoś zawsze wskaże mi droge generalnie jestem słabiutki w kwestii samochodów (technicznie) bo fanem motoryzacji jestem długoooo. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemchess Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Witam wszystkich, choć zaglądam na forum już jakiś czas zapomniałem się przywitać i pozdrowić innych jego użytkowników. Co do mnie to od tygodnia jestem posiadaczem megane coupe ph3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi