karllo Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacklan Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Jako, że nabyłem Meganke Kombi w automacie 1.6 16v z 2008 to chciałem się przywitac, więc Witam :). JackLan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aneta0708 Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Witam wszystkich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterGood Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Witam sredecznie wszystkich użytkowników Renault. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicram77 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Witam wielbicieli Meganek i Sceników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boss Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Witam wszystkich Już od ponad roku jestem użytkownikiem Megane I phII Na forum aktywny od paru dni :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk22 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Cześć, witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadow82 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Witam, Posiadam Scenica I PHI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KG73 Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Witam wszystkich - od Września śmigam Megi do 1,6 GradTour z 2005. Spisuje się znakomicie - miałem perypetie z cewką (jedna była nieoryginalna i padła) ale 3h i 100 zł zamknęło temat. Pozdrawiam jeszcze raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asia16139 Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Witam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokam Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Witam wszystkich. Ja jeszcze maeganki nie mam, ale mam nadzieje, że niebawem będzie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kibloo Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Witam wszystkich, Jestem nowy, zajmuję się zawodowo automatyką przemysłową, ale także mechaniką i elektryką. Używam trzech samochodów, w tym scenica z 2000 roku, poza tym Carnivala i galanta. Chętnie pomagam. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamilek Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Od tygodnia jestem właścicielem Scenica i witam się z Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M78 Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Witam Wszystkich użytkowników Renault. Co prawda nie posiadam jeszcze samochodu tej marki ale bardzo podoba mi się Megane GT220 i w przyszłości planuje jej zakup :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baq_80 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Cześć wszystkim ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi