EmilkaB Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Witam serdecznie wszystkich ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek24 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 (edytowane) witam serdecznie jestem szczesliwym posiadaczem megi ii gandtur 1.5dci Dodano: 26 lis 2013 - 23:37 mam panowie takie zapytanko jak wyregulowac w megane ii przednie błotniki tak aby nieodstawały od lini drzwi Tu jest temat tylko na powitania ;) Pytania w odpowiednim miejscu na forum się zadaje. Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Edytowane 27 Listopada 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlatyNH Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Witam wszystkich, niestety, albo stety nie jestem posiadaczem francuza. Kiedyś miałem R19 ;). zarejestrowałem się, bo moi teściowie mają Secenica II i mały problem z dmuchawą. Już mniej więcej się dowiedziałem. Mam też kilka rzeczy do zaoferowania - pozostałości ze Scenica I (też teściów). Gdyby coś to wrzucę w dział giełda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jsordyl1972 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Witam ponownie, a nie panowie, to tak apropo dla Przema, czytamy ze zrozumieniem ;) ;) , witam wszystkich panów i panie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metwork Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Witam wszystkich serdecznie, od niedawna jestem posiadaczem megane 2004, 1.5 dci, ponieważ jest to moje pierwsze reno napenwo bede duzo korzystał z tej strony i waszej pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimolek1 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Witam wszystkich na forum jestem posiadaczem megane 2 ph1 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vid3L Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Witam. Mam na imię Filip i jestem od dawna i niedawna posiadaczem meganki ale reszta w swoim czasie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megane3UM Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 (edytowane) Witam. Posiadam służbową megane III z 1.6 pb. Zrobione w pół roku 20 tyś.km. /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Pozdrowienia z Lublina /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Rafał Regulamin pkt. 5.9 -Prezes Edytowane 9 Stycznia 2014 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniela Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Witam wszystkich :) od tygodnia stałam się posiadaczką Megane II 2006 rok Mam nadzieję że dużo mi pomoże to forum w poszukiwaniu rozwiązań ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nath Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Uszanowanko ferajna. Megankę I ph II rocznik 99 mam już prawie dwa latka. Wszystkich serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomczyk32 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 (edytowane) witam wszystkich mam zaszczyt pochwalic sie iz stalem sie uzytkownikiem tego forum oraz posiadaczem Renault Grand Scenic -2005r - 1,9 dci - 120KM Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Również witamy. Na wstępie polecam ponowne zapoznanie się z Regulaminem tego forum. damiar Autami chwalimy się w odpowiednim dziale na forum. - Prezes Edytowane 9 Stycznia 2014 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek235 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Witam wszystkich forowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ren25 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Witam przedświątecznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muh Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Siemano nieszczęśni posiadacze renatek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sotys Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Witam wszystkich serdecznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi