seelk Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Cześć wszystkim! Od wczoraj jestem posiadaczem MEganki II ph I 1.6 16v grandtoura, mam nadzieję, że będę zaglądał częściej do działu humor niż mechanika ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmonp Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Dzień dobry! W najbliższym czasie czeka mnie zakup autka dla rodziny i najpewniej będzie to scenic :) Mam nadzieję, że znajdę tu pomoc w odnalezieniu 'tego jedynego' ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diuk Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Witam, od 4 lat jestem posiadaczem Megane I ph II 1, 4 99` z małym jak na swój wiek przebiegiem. Do tej pory niewiele przy aucie musiałem robić. Ale od pewnego czasu niektóre elementy wymagają wymiany. Wiek robi swoje, mimo tego auto to uważam za bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_busko Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Cześć wszystkim! Od czerwca jestem szczęśliwym posiadaczem Scenica I phII z 2001 roku z silnikiem 1.9 dTi :) W końcu znalazł się czas na zarejestrowanie się na forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastinka Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Witam Od miesiąca posiadam Renault megane 1.4 16v 2000r po lifcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
potri Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Witam, od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem Scenica II, rocznik 2003, 1.6 benzyna z instalacja LPG Prinsa :) Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p2pier Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Witam wszystkich serdecznie...jestem posiadaczem Meganki Cabrio od 2 tygodni tzn żona a ja jak zwykle przecieram szlaki na nowym forum...wcześniej audi S6 avant(dobry był z niej herbatnik :unsure: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosa12345678 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) Witam serdecznie wszystkich klubowiczow od roku jestrm w posiadaniu MegiI Coupe phII 2001r 1.6 16v Edytowane 22 Października 2014 przez kosa12345678 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzegomia Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Witam, od kwietnia posiadam Renault Scenic Privilage III 1.9 dci 130km, ale dopiero zarejestrowałem się na tym forum :) Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarollOzdoba Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) Witam wszystkich bardzo serdecznie :) strona www reklamy-lodz.com Edytowane 2 Sierpnia 2015 przez KarollOzdoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibmelson Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 (edytowane) Witam. Od czerwca 2014 jestem szczęśliwym posiadaczem Renault Megane 2 Grandtour w benzynce 1.6 16V. :) Edytowane 26 Października 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larsik Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Witam na forum wszystkich szczęśliwych i nieszczęśliwych userów Renówek. To moje drugie Reno w życiu, poprzednio miałem Lagunę 3.0 V6 Initiale Paris kombi, obecnie kupiłem cabrio dla zabawy.Posiadam również VOLVO S60 T5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnrambo Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Dobry, moja pierwsza renówka i pewnie kilka pytań z nią związanych ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renauIt Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Witam wszystkich, wczoraj kupiony Scenic II 2.0 benzyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reydenn Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Witam, pytanie poszło, auto fajne, ale jednak...strach trochę jest. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi