pawelm7 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Witam wszystkich. Jestem nowy na forum i dopiero planuje zakup Megane iii grandtour. Pozdrawiam Paweł Machał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikos85 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Witam wszystkich..dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal2188 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Witam :) Właśnie stałem się posiadaczem Megane 3 Ph 1 GT ... tzn GrandTour :D z 2010 :) Pozdrawiam Wszystkich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal01 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelsky Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Siema ludziska, mam na imię Paweł i jeżdżę Meganką po Ojcu. Zabieram się z zamiarem kupna nowej meganki, ale na razie krucho z kasą. Jestem fanem Renault, byłem raz na zlocie. W wolnym czasie fotografuję przyrodę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizyn Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Cześć, od pół roku używam megane 1 w wersji kombi. To nie był wybór sercem, czy rozumem. Raczej praktyczny zakup portfelem. Wszyscy mnie przestrzegali, że renault to zło, usterki i drogie części. Nie uległem i nie kupiłem octavii. Auto ma kilka wad i chciałbym je usunąć przy pomocy użytkowników forum. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimmu Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Cześć, witam wszystkich, mam na imię Łukasz i jestem z Krakowa :) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyler Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Witam, po latach jazdy Sceniciem I oraz Laguna II przyszedł czas na Scenica III. Auto zakupione miesiąc temu. Pozdrawiam. Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piko1992 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Witam, jestem nowy! już napisałem swój problem oby było och jak najmniej, też będę się udzielał w pomocy innym pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goferek007 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Witam Wszystkich! Jestem z okolic Suwałk. Od miesiąca jeżdżę Sceniciem I z 99roku 1.9dti. Na razie nie jest źle oprócz porannego odpalania, lecz już niedługo i z tym się uporam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijny92 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) Czesc wam wszystkim :) od kilku dni posiadam megane 2002r. (combi diesel) i niedlugo bd was meczyc moimi problemami :) Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki - damiar Edytowane 30 Listopada 2014 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszb2 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Cześć Jestem Tomek, i zastanawiam się nad kupnem Megane II z silnikiem 1,5 dci. Pozdrawiam wszystkich z okolic Sandomierza! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjach Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Cześć wszystkim! Kolejny Tomek, od pojutrza (mam nadzieję) szczęśliwy posiadacz Megane III Coupe z silnikiem 1,4 TCE 130 KM. Od kilku dni pochłaniam całe forum, być może niedługo będę mógł sam wnieść coś konstruktywnego do dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek4t Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Witam Posiadam Renault Megane I Coupe PH2 2000r 1,6 16v Pozdrawiam wszystkich :) Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cassis Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Witam,, od niedawna jestem posiadaczem Scenica II ph II. Jesto jedno z moich 4 Renault. Pozostała 3 to Cliówki. :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi