alex_r Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Witam, Z tej strony Rafał. Posiadam Megane I 1.6i z '96. Jestem z Grodziska Mazowieckiego. Jeżeli ktoś jest/znajdzie się w okolicy i będzie miał problem - służę pomocą. Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum ;) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :) ;) :D ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono :) ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;) :) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zdjęcia na forum dodajemy tylko zgodnie z INSTRUKCJĄ :P W zamian za pomoc oczekujemy poprawnej pisowni. Stop niechlujstwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slondm Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Witam wszystkich fanów megi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koliberek-ak Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Witam wszystkich na tym forum. Nabyliśmy scenica I polifta 1.6 16V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomik22 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) witam mam megane 1.9 z ukreconą panewka prubuje zalozyc silnik od 2010 roku jest probelm Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki 5.7 - logika wypowiedzi, ortografia. Aston76 Edytowane 9 Marca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Witam z lekkim opóźnieniem. Jestem od 3 miesięcy szczęśliwym posiadaczem Megane III Grandtour 1.5 dCi. Mieszkam w Poznaniu. Życzę wszystkim bezproblemowej eksploatacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benio19 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Witam. Od kilku lat jestem zadowolonym użytkownikiem scenika. Pozdrawiem wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProfiTurbo.pl Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Serdecznie wita były użytkownik Renault Megane Classic. Zastanawiam się nad Megane II RS, mam nadzieję, że to forum mi w tym pomoże :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwas Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Siemanko od kilku miesięcy jestem szczęśliwym właścicielem zacnej Meganki II generacji po lifcie :) Pozdrowionka dla Wszystkich forumowiczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laku171 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Witam wszystkich od 2 miesięcy jestem posiadaczem Meganki I phII :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekB Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Hej witam wszystkich, jeszcze nie mam Meganki ale się przymierzam :P, pozdrawiam Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmisiek1 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Cześć wszystkim :) Pierwsze auto, Scenic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodi23 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Witam wszystkich forumowiczów. Od dwóch tygodni jestem posiadaczem białej meganki 3 z 2009 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawciu-o Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 (edytowane) Piszę sobie tu już na forum a zapomniałem się przywitać... Od miesiąca jestem posiadaczem srebrnej Meganki II Ph.2 Grandtour, zakupionej od innego członka tego forum :) Witam wszystkich! Dodam tylko, że przesiadłem się ze Skody Fabii I hatchback. Edytowane 25 Marca 2015 przez Dawciu-o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gokart Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Witam wszystkich 2 tygodnie temu przesiadłem się z małego volkswagena do dużego komfortowego kombi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi