Hado Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 (edytowane) Witam serdecznie. Posiadam Renault Megane classic sedan z '99 1.4 16v. Gdy zamykam zamek przez pilota centralny zamek zamyka tylko przednie drzwi, wlew paliwa i bagażnik. Tylne drzwi są otwarte, muszę je zamykać ręcznie od wewnątrz. Da się jakoś to naprawić? Drugie małe pytanie, jakie żarówki kupić do wnętrza? Obie mam przepalone. Trzecie również drobne, wyświetlacz na środku który pokazuje godzinę i temperaturę zewnętrzną jest bardzo słabo widoczny. Edytowane 22 Listopada 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Ad1) Sprawdź czy do zamków dochodzi napięcie podczas zamykania/otwierania. Jeżyli napięcie nie dochodzi to coś jest nie tak siłownikami zamków, w przeciwnym wypadku trzeba szukać gdzie ginie zasilanie CZ. Ad2) Rodzaje żarówek podane są w instrukcji obsługi i plik s takimi informacjami na Downloadzie. Ad3) Pewnie spaliła się żarówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hado Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Jaką żarówkę potrzeba do wyświetlacza który jest po środku? Widziałem że w niektórych modelach jest on podświetlany tak na czerwono, a u mnie jest na czarno przez co jest bardzo słabo widoczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Tzn, że nie ma podświetlenia, kolor świecenie realizowany za pomocą kolorowej szybki, żarówka jest biała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi