Dziambel Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Witajcie, dzisiaj zauważyłem, że jeden xenon nie świeci, po załączeniu świateł żarówka szybko mrugnie 4 razy i gaśnie. Czy padł żarnik czy coś np z przetwornicą? Dzięki i pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peugeot206.88 Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Najlepiej zamien żarniki , to wyjaśni usterkę . stawiam na żarnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Jutro tak zrobie i zobaczę, pierwsze auto z xenonem i trochę mnie przeraża cena tych żarówek, 320zł za sztukę :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peugeot206.88 Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 (edytowane) Proszę napisać w wiadomości prywatnej, mamy żarniki oryginalne, nowe ale trochę tańsze pozdrawiam Edytowane 28 Listopada 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Koledzy, ma ktoś może u siebie założone nie oryginalnie żarciki? Takie co można kupić za 150zł? Myślę czy na próbę nie kupić jednego, dopóki nie kupię oryginałów. Tylko boję się o przetwornicę, żeby się nie spaliła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Kolega niedawno kupił żarniki Tungsram/General Electric D2S za niecałe 200 zł komplet. Jest bardzo zadowolony, świecą dobrze i nie różnią się niczym od Philipsów i Osramów, które są ok. 50 zł za sztukę droższe. Niektórzy się też dobrze wypowiadają o żarnikach Bosma, kosztują ok. 80 zł za sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witman Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 (edytowane) Ja zdecydowanie polecam OSRAM Night Breaker Unlimited XENARC, barwa 4350K, 5lat gwarancji. Różnica jest porażająca dodam, że wymieniałem oryginały w których nie odpowiadała mi zbyt niebieska barwa 5500-6000K i na mokrej nawierzchni słabo widać szczegóły na jezdni i poboczu. NIE KUPUJCIE podróbek i taniochy, bo wykonane są ze szkła bez filtra UV co powoduje wypalanie odbłyśnika w lampie, mój kuzyn doświadczył tego w Clio i regeneracja lamp kosztowała go prawie 400zł. Edytowane 28 Grudnia 2015 przez witman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonn Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 A do megi D1S czy D2S? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi