www.gom.pl Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 http://megane.com.pl/viewtopic.php?p=61110#61110 na ebay kosztuje to od 64,- + przesyłka, w Polsce kosztuje to około 400,- ja zapłaciłem frajerskie 400,- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 17 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 No i kupiłem cos takiego: http://allegro.pl/item356195800_transmiter...cd_pda_g13.html Fajna sprawa, bo jest zasilanie przez USB, przynajmniej moja MP3ojka będzie cały czas pod ładowaniem. Paczki jeszcze nie dostałem, jak będzie to zdam relacje Rozważam jeszcze zakup czegos takiego: http://allegro.pl/item359723641_adapter_mp...800i_w810i.html Mógłbym wtedy zastąpić MP3ojke moim telefonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maz8 Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Lukas.s już o transmiterach nie będę się wypowiadał jestem zwolennikiem dobrej muzyki i to jak mocno owe transmitery obcinają pasmo szkoda gadać, a tym bardziej nie będę nic mówił o formacie mp3 (tu kompletnie brakuje niskich częstotliwości) Mogę cię jedynie ostrzec przed przejściówką do telefonu. Są to domowej roboty rzeczy i 1 na 10 wogóle nie działa albo jest kompletna katastrofa z jakością. Po przejściówce można wydedukować że masz Sonyericssona więc widzie jedno rozwiązanie Nadajnik FM MMR-70 poszukaj o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekok Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 przymierzam się do wymiany radia, interesowałoby mnie coś nie za drogiego tak max do 350 zł. Co byście polecili dla mnie? Szukam jakiegoś nowego radyjka najlepiej markowego że tak powiem. Z góry dziękuje za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjq Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Ja używam Pioneera, jakieś starszy model. Na Twoim miejscu zwróciłbym uwagę na ten model: http://allegro.pl/item372045724_pioneer_de...klep_od_ss.html Ma już wejście usb, czyli można podłączyć pendrive i zapomnieć o wożeniu płyt cd w samochodzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekok Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 właśnie myślałem nad czymś takim i chyba będe się skłaniał w tym kierunku, zastanawiałem się jeszcze nad Blaupunktem z czytnikiem kart SD ale bez napedu CD np. coś takiego http://www.blaupunkt.com/pl/7648001310_main.asp co myślicie o czymś takim?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjq Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 zastanawiałem się jeszcze nad Blaupunktem z czytnikiem kart SD ale bez napedu CD Przynajmniej nic nie będzie z radia wystawało. Ja bym jeszcze zwrócił uwagę aby kolor podświetlania radia był zgodne z kolorem podświetlania wskaźników. Taka mała rzecz a cieszy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 przymierzam się do wymiany radia, interesowałoby mnie coś nie za drogiego tak max do 350 zł. Co byście polecili dla mnie? Szukam jakiegoś nowego radyjka najlepiej markowego że tak powiem. Z góry dziękuje za podpowiedzi za takie pieniadze tylko kenwoody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekok Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 no właśnie i ja tak kombinuje żeby wszystko sie zgrywało ze sobą, a co do kenwoodów, to jakoś szczerze mówiąc stylistycznie mi nie odpowiadają te radia, wiem że to jedna z lepszych firm ale troche zależy mi też na wyglądzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darx Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Ja szukalbym na Twoim miejscu cos z wyzszej półki ze starszych modeli ... CLARION , ALPINE.Te wszystkie ustrojstwa typu transmiter,adapter to jakas pomylka,o jakosci niema mowy tak samo jak mp3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekok Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 przechodziłem już przez transmitery, adaptery itp itd, teraz udało mi się troche odłożyć i właśnie prosze o pomoc w wyborze czegoś lepszego, nie musi być to coś z najwyższej półki oby tylko dobrze grało i nic więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darx Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 no wlasnie,w tym wszystkim chodzi zeby dobrze gralo a wiec szukaj wysokich modeli sprzed kilku lat ale odradzam kupowac cos nowego i taniego bo to wyrzucone pieniadze ;-) Jak to mowia..." tani i dobry jest pumex..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekok Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 podobają mi sie nowe pioneery, tylko nie wiem czy to dobry wybór, co sądzicie na ten temat? a tak poza "plastik is fantastic" ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darx Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 jak Ci sie podoba to kupuj ale pamietaj,ze wazniejsze od wygladu sa parametry ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekok Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 nie no, to to wiem, ale tak jakoś kenwood mi nie podchodzi, nie wiem czemu, a co Wy byście wybrali? Pioneer, Kenwood czy JVC albo pochodne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi