crea00 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 (edytowane) Ktoś oglądał? Do Wrocka mam kawałek drogi. Coś przykuwa Waszą uwagę? http://otomoto.pl/oferta/renault-megane-luxe-privilege-xenon-szklany-dach-136-000km-serwisowana-ID6yf17r.html#450e98b1af Edytowane 20 Grudnia 2015 przez crea00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volfeer Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Brak polskich tablic czyli nie wyjedziesz na ulice. Nie przeszkadza Ci ze uderzona? No i raczej wątpię w ten przebieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extreme666 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Auto z Francji,więc uszkodzone i ten przypadek potwierdza regułę.Kwesitą zasadniczą jest - jakmocno.W każdym razie przód robiony i to dość niechlujnie.Do tego dochodzi uszkodzony prawy tył. Dodatkowo jw. przebieg nierealny,sprawdź wyposażenie dodatkowe (np.zapas czy trójkąt) gdyż auto wygląda na ogołocone.I na koniec sprawź PP w kierownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktorrod Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Brak polskich tablic czyli nie wyjedziesz na ulice. Nie przeszkadza Ci ze uderzona? No i raczej wątpię w ten przebieg. Czemu nie wyjedzie. Jeśli ma wszystkie papiery i oc to można śmiało latać i na foto nie zwalniać. Tylko auta sprowadzone z Niemiec na tablicach wyjazdowych nie mogą się poruszać po drogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Dokładnie, po sprzedaży tablice francuskie wraz z dowodem trafiają do nowego właściciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek_ Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Po VINie sprawdzisz co nieco o przebiegu. Ja też mam swoją sprowadzoną z Francji i wyciągnąłem wpisy oraz daty kiedy auto było w francuskim ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi