Jean_Piear Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 czy posiada ktoś instalację gazową w 1.2tce 115 kucy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktorrod Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Do 1.2 Tce nie założysz zwykłej instalacji bo jest wtrysk bezpośredni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jean_Piear Opublikowano 21 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 No ja wiem dlatego pytam czy ktoś już taką instalację nabył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktorrod Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 (edytowane) Nie sadze, bo póki co jest to mało opłacalne, bo koszt instalacji waha się z tego co wiem w okolicach 8 tys zł. Ja jakoś sumienia bym nie miał żeby tego silnika skrzywdzić gazem. Co prawda mam 130 ale spalanie w Wawie nie przekracza 9l, więc nie ma tragedia Edytowane 21 Grudnia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_07 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 (edytowane) W GZW Zbrosławice założysz protezę gazu w postaci Staga 400 (wtrysk pośredni- część benzyny + większa część gazu). Ja takiego rozwiązania nie akceptuję, ale możliwość taką masz. 6 generacji dedykowanej do tego silnika nie ma. Ja jakoś sumienia bym nie miał żeby tego silnika skrzywdzić gazem. Gaz akurat jest paliwem na którym ten silnik pożyje dłużej niż na benzynie, ja się kłócił nie będę, bo swoje dane i pomiary w tym temacie mam. Edytowane 21 Grudnia 2015 przez Marek_07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomgrandtour Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Ja jakoś sumienia bym nie miał żeby tego silnika skrzywdzić gazem. Ja też :) Przy spalaniu od 5-8 ? po co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi