Gość Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 (edytowane) Witam mam założone oryginalne radio z salonu chcę zmienić na inne ale nie wiem jak to wyciągnąć, proszę o porady. Edytowane 1 Stycznia 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Nie jestem pewien czy jest to oryginalne radio, ale mniejsza z tym. Wsadź w te 4 dziurki widoczne na drugiej fotce długie gwoździe lub kawałki drutu, potem trzeba je odchylić na zewnątrz(lub do wewnątrz) i radio powinno wyjść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Wyciągnąłem i teraz mam takie pytanie co z podłączeniem przewodów ze starego radia mam 3 kostka czarna niebieska i biała a nowego mam dwie kostki i niebieski pojedynczy przewód podpisany AMP REM MAX 0.3A. Kostka czarna biała pasuje do nowego radia a co z niebieską? Przewód anteny z samochodu nie pasuje mi do gniazdka w nowym radiu jak go przerobić? Dodam jeszcze, że w bagażniku mam tą skrzyneczkę na płyty CD więc może niebieska kostka jest od niej? Edytowane 2 Stycznia 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Niebieska kostka to złącze do podłączenie zmieniarki CD. Przewodu antenowego nie przerabiaj, tylko kup adapter antenowy, koszt w zależności od sklepu 1-5 zł (niektórzy producenci dołączają do radia). Osobny kabelek AMP służy do sterowania włączaniem osobnego wzmacniacza, jeżeli takowy ktoś posiada. Edytowane 2 Stycznia 2016 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi