lililek Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Panowie, ostatnio jadąc z pracy z włączonym na średni bieg dmuchawą coś w pewnym momencie stuknęło w nawiewach i prawie przestało dmuchać (dmucha bardzo słabo). Obojętnie na jakim biegu jest dmuchawa oraz obojętnie na które kratki - dmucha bardzo słabo. Ogólnie, słychać, że wszystko pracuje, ale jakby "kotłuje się" w środku i nie przekazuje tego do kabiny. Prosze o pomoc :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emgie Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zerknij czy nie odpadła klapka of filtra kabinowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bialy.Lukasz42 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Może silnik dmuchawy powoli pada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosiara_88 Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 (edytowane) mam to samo, wentylator dziala a nawiew bardzo mizerny Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Edytowane 6 Marca 2016 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztapl Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) Ja mam ten sam problem. Wentylator działa a wiatru brak. Dodam że mam "anglika" mieszkam w Irlandii. Do rzeczy . Poszperałem troszkę i co znalazłem? Miejcie na uwadze że licznik mam po drugiej stronie... Ściągam licznik a tam jest kanał dolotowy do bocznych kratek ale pomysłowy irlandzki mechanik wywiercił przez ten kanał dwa otwory (przejście na wylot) takiej wielkości że dłoń przechodzi. Po co? Domyślam się że tak łatwiej było się dostać do rezystora dmuchawy! Ręce opadają... Zaślepiłem te otwory ale wiatru dalej mało. Ma ktoś jakieś pomysły? Dodam że wentylator działa jak należy a rezystor sam regenerowałem (wymiana MOSFET). Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez sztapl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi