kataryniarz Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Za 18zł sprawdzają 18 kluczowych punktów auta :P Obdzwoniłem dziś wszystkie ASO w promieniu 100km - wolne terminy dopiero w przyszłym tygodniu :P ...a ja akurat w sobotę będę w Lublińcu i Tarnowskich Górach :-/ Trudno trzeba będzie jechać specjalnie, żeby przekonać się czy w aucie na gwarancji coś znajdą :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torek Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 no ja się umówiłem w serwisie renault na wtorek na wiosenny przegląd :P zobaczymy co tam mi wyszukają ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Czyli sprawdzają amorki, hamulce, zbieżność, płyny, oświetlenie i wycieraczki? To samo we Fiacie sprawdzają za darmo każdej marce samochodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Dokładnie - tylko troche przegiales ze zbieznoscia :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 We fiacie nie dają potem assistance, jeśli wszystko OK ;-) że o wpisie do kartoteki ASO Renault (bezcenne) nie wspomnę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof.k Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgadza się dzis byłem w ASO Jaszpol w Zgierzu i bardzo kulturalnie i dokładnie zbadano moje autko. Powiedziano mi co powinienem w najblizszym czasie zrobić (wymiana klocków) i asistans nie dostałem, lecz z wizyty jestem zadowolony za jedyne 17,45 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek84 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Ja mam złe doświadczenia z tego typu akcjami. Kiedyś byłem na takiej wiosenej kontroli w Oplu. Serwisant ztwierdział,że amorki są już do wymiany, jest luz na ujakims drążku i płyn hamulcowy nie trzyma paramertów. Zaproponowali mi korzystne rabaty na czesci. Ico....? Pojechałem na stację diagnostyczną na kontrole zawieszenia i poprosiłem o pomiar płynu hamulcowego. Amortyzatory wykazały 90% skuteczności a płyn trzymał idealne parametry. Widać w ASO szukali jeleni .. Jeden na 10 kierowców może się skusi na takie wymiany. Trzeba uważać i z dystansem podchodzić do diagnozy mechaników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiKi_Coupé Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 i asistans nie dostałem a czemu ? jest wyraźnie napisane, że jesli auto przeszło bez problemu kontrolę i jest w 100% sprawnę to assistance na rok gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Do książki serwisowej wpisują kontrolę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Nie do ksiązki nic nie wpisuja - dostajesz tylko 3 kwitki: co bylo sprawdzane (ewentualnie co jest do zrobienia); Assistance i FVAT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 no i ja dzisiaj byłem, czas trwania ok 50 min., jestem zadowolony bo sprawnie poszło i prawie wszystko ok poza... maglownicą :evil: ok 2500 chcą, szukam czegoś tańszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exotic Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 W temacie jest napisane, że trwa do 31.05, a dalej "Uczestnicy Wiosennego Tygodnia Przeglądów (14-18 kwietnia 2008r.)", to jak z tym jest? tylko do 18 kwietnia? Czy warsztaty zmieniają się po prostu do 31 maja z listy obecnie dostępnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Exotic, To dwie równoległe akcje prowadzone przez różne firmy. Akcja Wiosna prowadzona w serwisach Renault do 31.05 i "Wiosenny Tydzień Przeglądów" (14-18 kwietnia 2008r.) prowadzony przez warsztaty z listy. Już było to wyjaśniane w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exotic Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Rzeczywiście, przeoczyłem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof.k Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 i asistans nie dostałem a czemu ? jest wyraźnie napisane, że jesli auto przeszło bez problemu kontrolę i jest w 100% sprawnę to assistance na rok gratis Wydaje mi się, że z uwagi na slabo trzymający akumulator i klocki hamulcowe do wymiany nie otrzymalem asistans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi