Luca Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Kto wie jak, można zdjąć podsufitkę w Kupetce? Znaczy zdjąć w jednym kawałku bez wyłamywania, rozrywania i cięcia? Chciałbym znać w miarę lokalizację i ilość śrubek/zatrzasków i co zdjąć najpierw :P W sumie liczę głównie na Lewego, bo on wie chyba wszystko (jeszcze raz dzięx za drzwi od schowka), ale każda pomoc mile widziana :P Jak ktoś z Wrocka to nawet piwko postawię (czytaj 1 - 5) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakalw Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Po pierwsze trzeba wyciąć szybe tylną lub przednią zdjąć plastiki ze słupków .Jest jeszcze jeden problem podsufitka jest klejona do dachu i trzeba sobie dorobic cos na ramieniu żeby odcinac ja od dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek42007 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 wyciąć szybe tylną lub przednią to w Coupe trzeba wycinać szybę :shock: ja w hatchbacku odkręcałem"słoneczka", uchwyty, te co są do trzymania nad drzwiami i z tyłu na końcu podsufitki są takie 2 kółka "klipsy" czy jak to zwał. No i ja ręką pomału ją odrywałem - łatwo poszło. 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 po cholerę szyby zdejmować? nie trzeba szyb wyciągać, trzeba tylną kanapę wyjąć aby dostać się bo tylnych plastików... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi