pawgaj1 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 witam czy ktoś mógłby mi pomóc ? szukam drucika co trzyma żarówkę w reflektorze do meganki . jak dzwoniłem do serwisu to mi powiedzieli że to jest komplet z całą lampą , a mnie żarówka świeci jak chce ( zależy czy wpadnę w dziurę czy nie ) na allegro też nie ma może ktoś coś poradzi gdzie to kupić lub może ktoś będzie miał jakiś pomysł co z tym zrobić z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregamel Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Ja bym polecił poszukać na szrocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawgaj1 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 no szukałem ale u mnie na szrotach są do roku 1998 meganki ( te starsze) a z nich nie pasuje pawgaj1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zadzwoń do tego szrotu pod warszawą co sie francuzami bawi (bronius chyba opisał go w dziale warsztaty) z takim elementem nie powinno być problemu bo nawet w rozbitku sie znajdzie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawgaj1 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 a czy do tego "drucika" coś jeszcze trzeba czy tylko sam "drucik" trzyma żarówkę pawgaj1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Kup sobie kawałek drutu sprężystego i sam sobie dognij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 pawgaj1, sam drucik ją trzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawgaj1 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 oki dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi