ZygaM Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Witam. Właśnie kupiłem żonce Renault Kangoo 4x4 z roku 2004, tak więc powiększyłem stajnię o trzeciego Romba w posiadaniu. Niestety proszę Was o pomoc, gdyż szukam instrukcji obsługi radia Carminat, a nawet instrukcji obsługi dotyczącej samego samego Kangoora. Instrukcję obsługi samochodu znalazłem w necie, tragicznie minimalna, tylko 7 czy 6 stron. Ale nigdzie, nawet na instrukcja.pl i elektroda nie ma odnośnie radia Carminata. Nie chodzi mi o navigacje, to mnie akurat nie interesuje, ale wnerwia mnie inna godzina niż jest faktycznie. Inne ustawienia sobie zrobiłem, metodą prób i błędów, ale ni jak nie mogę znaleźć możliwości ustawiania zegarka a być może i ukrytego menu. Mam takie radio i wyświetlacz, pomóżcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojinau Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Obstawiam ze jest to carminat 5000 - czyli żeby ustawić godzinę musisz włożyć płytkę od navi CD1. Jak nie masz płytki to o 23:59 odpięcie klemy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechoo8813 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Żeby ustawić godzinę musisz włożyć płytkę z nawigacją. I wejść w jej menu. Mam to radio i chyba innego spokojnie ma. No poza sposobem z odpieciem klem w środku nocy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Dzięki wielkie, płytki mam oryginalne. A już miałem je wypchnąć, bo myślałem że nie będą przydatne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edward66 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Widzę że wyświetlacz standardowo szwankuje, a ja mam takie pytanie ponieważ jak próbuję zmienić godzinę to wyskakuje mi komunikat że nie udało się zmienić :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi