jestemfakem Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Witam ile kosztuje wymiana rorzadu z kzfr na org. częściach. Moj mechanik zaproponował cene 450 zł za rozrzad 550 zł za kzfr + 250zl robocizna. Zdziwilem sie troche bo wchodzac na allegro cena za kzfr waha sie w granicach 250-300 zl , a komplet mozna kupic za 550 zł link : http://allegro.pl/rozrzad-kolo-faz-renault-megane-ii-iii-1-6-16v-org-i5161300667.html . Silnik 1.6 16v help Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ska Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 No to weź to z allegro daj mu niech ci zmieni, ciekawe ile pojeździ :D ja za sam komplet rozrządu dałem 480. Na szczęście tego koła nie mam, ale cena waha się gdzieś w takich okolicach. Swoja drogą jak ktoś mi mówi a że ''na allegro znalazł taniej'' to mnie krew zalewa.. wiec kupuj z allegro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 (edytowane) Na dzień dzisiejszy ceny się pozmieniały. Rozrząd kompletny SKF z pompą wody kosztuje ok. 450 zł. KZFR kosztuje obecnie w zależności od sklepu i hurtowni 290-320 zł. Niedługa ma się chyba zmienić nr rozrządu w Renault, to może obniżać cenę oryginalnego rozrządu. W jednej z hurtowni zostały dwie ostatnie sztuki po 150 zł, ceny nowego jeszcze nie ma. Edytowane 21 Stycznia 2016 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi