pamot Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Witam To moja premiera na forum więc z góry przepraszam za wszystkie błędy. Od niedawna (3 tygodnie) jestem posiadaczem Scenic'a z 2000 roku (1.9 dci) i niepokoi mnie dźwięk podczas kręcenia kierownicą na postoju (od pozycji skrajnej do pozycji skrajnej) i rzadko w trakcie jazdy przy skręcaniu nieważne w prawo czy w lewo. Ten dźwięk to dwa stuknięcia jakby metaliczne. Dodaję, że znajomy diagnosta w czasie przeglądu powiedział mi, że to normalne. W czasie przeglądu zawieszenie i układ kierowniczy zdały egzamin na piątkę (dlatego kupiłem to autko) mi osobiście wydaje się że żadnych dźwięków nie powinno być słychać. I tu pojawia się moje pytanie - Czy to normalne a jeśli nie to co może być przyczyną [kolego niestety masz dziś niezłą premierę i z miejsca przysporzyłeś pracy administracji napisałeś 3 posty o tej samej treści 2 z nich usunąłem w ramach moich uprawnień nagradzam kolegę :P i :P niestety, proszę o poczytanie regulaminu forum a wtedy na bank unikniesz kolejnych nagród] -Robak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 zgaduję - zawór w układzie wspomagania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ironmen Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 U mnie strzela ostro......w serwisie powiedzieli ze przeładnia do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryan Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 u mnie strzelalo łozysko kolumny, koszt lozyska 20 zl wymiana 60 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieszala5 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Prosze napiszcie cos wiecej jakie to byly dzwieki bo widze ze sa trzy rozne diagnozy na opisany dzwiek! Dzieki! Pozdrawiam! R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi