damianrr Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Witam. Przepaliła mi się żarówka podświetlenia tablicy rejestracyjnej. Podczas wymiany prawdopodobnie coś zwarłem. Niestety teraz nie świeci mi całe podświetlenie tablicy rejestracyjnej, prawa tylna lampa oraz prawe przednie pozycyjne. Niestety nie mogę dojść gdzie są bezpieczniki, podłączałem komputer lecz nie ma żadnych błędów. Czy ktoś miał taki przypadek? CZy ktoś jest w stanie mi pomóc. Bardzo mi zależy iż pojutrze wyjeżdżam do Włoch a tu taka lipa... Z góry dziękuje za odpowiedź. Założyłem ten temat bo nie znalazłem odpowiedzi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Bezpieczniki na kolanem kierowcy i bezpieczniki obok akumulatora należy obrócić moduł USM do góry nogami wtedy będzie dostęp do bezpieczników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbr Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Udało Ci się to naprawić? Który bezpiecznik był przepalony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparky01 Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 (edytowane) To raczej na pewno bezpiecznik,też kiedyś wymieniałem żarówki w tablicy rejestracyjnej i miałem tak samo,z tego co wiem to oznaczenie tego bezpiecznika to narysowana taka żarówka i pod nią jest strzałka wskazująca na prawo. Regulamin pkt. 5.7 Ludzie :!: Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach :!: Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą :!: Nikt was nie goni :!: Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas :!: ;) -Prezes Edytowane 25 Maja 2016 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F1Fanatic Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Ten sam problem, wymieniałem żarówkę podświetlenia tablicy zapomniałem wyłączyć świateł (blond moment) i przestały działać pozycyjne z prawej strony i oczywiście światła podświetlenia tablicy. Sprawdziłem 90 % bezpieczników od strony kierowcy i wszystkie hulają. Jak zdjąć ten panel (nie obudowę zewnętrzną) koło akumulatora, żadnych bezpieczników tam nie widzę. Lipa. Widziałem, że w paru modelach są bezpieczniki od strony pasażera, ale zerkałem i nie ma. Jutro do wawy muszę lecieć, jak mnie niebiescy panowie złapią będzie grubo O.o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbr Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Jest to bezpiecznik 10A, znajduje się on w skrzynce przy akumulatorze. Żeby się tam dostać trzeba otworzyć skrzynkę i wyciągnąć calu element i odwrócić do góry nogami, wtedy masz dostęp do bezpieczników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi