Ramzes96 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Witam, jest to mój pierwszy post, a postanowiłem się tu zarejestrować bo mam pare spraw co do mojej Megi... Mam Meganke I coupe 1.6 16v 2004 rocznik i pisze z pytaniem czy zegary w niej są zafarbowane czy można na spokojnie podmienić z pomarańczowych na niebieskie żarówki podświetlające licznik? Druga sprawa, to rzępoli mi coś podczas startu z jedynki, na dwójce też przy przyspieszaniu i czasem na trójce, czy to jest spowodowane dawaniem jej po garach na skręconych kołach? Co może być przyczyną tego okropnego dźwięku? Dziękuje za pomoc, czekam na informacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Niestety zegary maja pod tarczami bursztynowa pleksi. Ale jest gdzieś na forum kilka lat stary temat jak sobie z tym poradzić. Wiem, że już kogoś to denerwowało i postanowił to zmienić. Niestety nie pamiętam z jakim efektem. Co do "rzępolenia" jak to nazwałeś to trudno sobie wyobrazić co to jest i w jakiej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes96 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 dźwięk taki jakby coś nie było dokręcone i to tylko przy przyspieszaniu coś takiego jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Jeśli możesz to nagraj ten dźwięk, albo ktoś z poza auta niech go zarejestruje jeśli też to jest słyszalne. Takie nagranie będzie bardziej przydatne jak setki słów opisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 dawaniem jej po garach na skręconych kołach Czy słychać to przy skręconych kołach w obie strony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi