Markuz84 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 (edytowane) Słuchajcie mam taki problem w swojej megance. Po włączeniu radia nie widzę na wyświetlaczu jaka gra stacja. Radia nie używałem dłuższy czas zimą, wcześniej było dobrze. Zegar działa prawidłowo. Radio jest fabryczne. W czym może tkwić problem? Edytowane 4 Lutego 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Przeczyść wtyczkę, bo może styki zaśniedziały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirecc Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Ważniejsza od tej w kabinie jest ta w bagażniku. Mam ten sam problem, który pojawia się co jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi