Goska85 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) Witam, mam prośbę dotyczącą sprawdzenia licznika kilometrów. Czy to dzienna czy też ogólnie ile jest przebiegu. Kupując auto nie wpadłam na pomysł sprawdzenia :( mój błąd pomożecie ? Gośka. Edytowane 7 Lutego 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Na dźwigience od wycieraczek masz przełącznik (a nawet dwa w jednym) i za jego pomocą zmienia się ustawienia wyświetlacza na desce rozdzielczej. I naciskając go albo w górę albo w dół, dojdziesz do przebiegu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goska85 Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) Na włączonym silniku? Sorki za pytanie ale już naciskałam wszystkie guziki jakie są i nie znalazłam, sprawdzę, dzięki. Edytowane 7 Lutego 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Tak, na włączonym zapłonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) W scenicu II po otwarciu drzwi kierowcy uruchamia się licznik i nie ma potrzeby włączać zapłon czy też odpalać silnik, przyciskami wciskając je przewijasz sobie do odpowiedniej pozycji. Przyciski są na manetce od wycieraczek. Instrukcja obsługi: 1.56 - 1.68 Edytowane 7 Lutego 2016 przez karllo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi