Lejman Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Witam, Zakupiłem niedawno Renault Megane III 1.2 TCe 115KM Bose Edition ale nie wiem, która to jest seria ph. Auto jest z 2012 roku. Co musiałbym jeszcze podać aby stwierdzić, która to jest seria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktorrod Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Jak masz dzienne w zderzaku to masz phIII a jak pod lampom to PHII tak mi sie wydaje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lejman Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 To wychodzi na to, że mam phII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_wifi Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Tutaj https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Renault_M%C3%A9gane jest wszystko ładnie opisane + zdjęcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lejman Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 I TUTAJ też jest pokazane :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilu1983 Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Witam, mam mały wstydliwy problemik nie wiem jaką mam wersję meganki... Génération, Authentique itd... Jak to rozpoznać? samochód jest z końca 2011, ma nawigację, tempomat, ogranicznik, elektroniczne zegary, światła przeciw mgłowe przednie, lusterka czarne, zderzaki i klamki w kolorze nadwozia, podłokietnik dla kierowcy to chyba tyle z takich szczególnych rzeczy. Kupując raport o samochodzie znalazłem takie rzeczy jak: Kod wykończenia wnętrza HARM01 Kod wyposażenia opcjonalnego TOMTO1 Kod napędu TR4X2 Typ licznika KM Kod poziomu wyposażenia EA2 Kod tapicerki DRAP18 Numer seryjny pojazdu E422883 Średnie spalanie [l/100km] 6.13 źródło: motostat.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Przejrzyj katalog w dziale "Download" lub wrzuć zdjęcie auta oraz wnętrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Kiedyś info o wersji można było uzyskać na stronie renault rejestrując tam swój samochód podając VIN, jak jest teraz to nie wiem... Kupując raport... takowe informacje to możesz otrzymać free... kwestia poszukać na forum ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilu1983 Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Przejrzyj katalog w dziale "Download" lub wrzuć zdjęcie auta oraz wnętrze. Dzięki :) znalazłem SL Color Edition Było kilka opcji dodatkowych i to mnie zmyliło. Pozdrawiam, heh :) Najpierw kupiłem autko i raport na jego temat, o forum wtedy jeszcze nie myślałem :) raport był mi potrzebny jako jeden z elementów weryfikacji samochodu, przebieg, wypadkowość itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Ciekaw jestem poprawności owych danych co otrzymałeś. Podrzuć mi na PW VIN to podeślę ci co ja otrzymam i sobie porównasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi