tomek89 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Pomijając poprzedni temat z problemami silnikowymi, to mam pytanie. Czy można zmienić sposób odpalania auta, zaznaczam, że mam immo. Chodzi mi o odpalanie auta przyciskiem - w sensie, że naciskam i odpalam. Generalnie chciałbym odłączyć od stacyjki przewody biegnące do rozrusznika i zalutować na nich normalny przycisk, typu "momentalnego". Stacyjka ma zostać na swoim miejscu, tylko jedna jej funkcja byłaby zabrana. Z tego moje pytanie - czy tak można? Tak dla dociekliwych, to mój problem i zapytanie wynika z tego, że już na podwórku jest jedna meganka 1.9 D. gdzie jedna stacyjka się już sypnęła, ale w niej jest o tyle łatwiej, że niema tam immo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Tutaj http://megane.com.pl/topic/53008-odpalanie-przyciskiem-ala-megi-ii/page__view__findpost__p__378408 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi