Bohdan123 Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Witam wszystkich, od kilku miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem Scenica III Bose 2012 rok, 1,6dCi, 96kW, kolor czarny....A moje pytanie polega w tym iż fabrycznie mam dżojstik przy kierownice który nie posiada funkcji sterowania telefonem, ja mogę tylko zakończyć rozmowę środkowym przyciskiem. Myślałem że problem w tym jakie mam radio, ale pojechałem do salonu i zobaczyłem że nowy Scenic z takim samym radiem ma dżojstik na full rozbudowany. Mam radio z AUXem i USB po prawej stronie. Moje pytanie: czy ktoś wie jak można wymienić dżojstik na ten z przyciskami do sterowania telefonu, samo podłączenie nic nie daje, próbowałem bo kupiłem już taki i podłączyłem, steruje tylko radiem. Na foto ten co kupiłem i chcę zamontować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Nie wszystkie radia obsługują sterowanie telefonem przy kierownicy Było nawet o tym na forum, jak by obsługiwało to wystarczy zamienić tylko nic więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi