Lime65 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam. Mam pytanie o klimatyzację, nie wiem co sie dzieje i czy jest to normalne, czy nie. Zauważyłem że na gorącym silniku gdy włączam klime silnik zaczyna pracować nie równo. Gdy postawiłem samochód na parkingu, z ciekawości podniosłem maskę. Na włączonej klimie coś się włącza i rosną obroty, a za chwilę słychać odłączenie i obroty spadają. Dzieje się to nie równo i w różnych odstępach czasu. Zauważyłem, że gdy wyłączę klimę wszystko wraca do normy a silnik równo pracuje. Czy ktoś miał podobne objawy i co one oznaczają. Proszę o pomoc. Edytowane 8 Kwietnia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Czynnik w klimatyzacji uzupełniony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fyox Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 (edytowane) Włączasz AC czy AUTO? Edytowane 8 Kwietnia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi