tazwaly Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Witam, Chciałem prosić o pomoc użytkowników forum w oględzinach pewnego autka. Cena wydaje się bardzo dobra, ale... no właśnie, ale dzieli mnie 700km. Nie chciałbym stracić czasu no i pieniędzy. Samochód do obadania w Czarnkowie: http://olx.pl/oferta/renault-clio-klimatronic-alufelgi-szyberdach-parktronic-1-4-16v-98km-benzyna-lift-CID5-IDeSuDP.html ( olx.pl/oferta/renault-clio-klimatronic-alufelgi-szyberdach-parktronic-1-4-16v-98km-benzyna-lift-CID5-IDeSuDP.html ) Z góry dziękuje za pomoc :) P.S. Jeżeli to niewłaściwe miejsce, to przepraszam administratorów, ale nie mogłem znaleźć innego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayn Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Moim zdaniem cena niska jak na rocznik 2004. Taką cenę życzyłem sobie miesiąc temu w ogłoszeniu tutaj na forum, ale za rocznik 2001 i zadbany. Dodatkowo należy być czujnym patrząc na lokalizację sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi