Kamikaze95 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 (edytowane) Niestety chyba dopadł mnie problem elektorniki w Mojej Megance, Wymieniłem świece Cewki Zapłonowe wtryskiwacze, i Autko dalej chodzi tak jak by na 3 Garach, ale jest coś według mnie zwalone z podawaniem napięcia na Wtrysk (2 Cylinder ) Ponieważ po odłaczeniu 2 Wtrysku samochód nie ma jakichkolwiek reakcji, choć po tym jak odepnę cewkę 2 Cylindra silnik zaczyna jeszcze gorzej chodzić. Teraz pytanie co może być przyczyną ? EDIT: Dodam że Samochód przed wymianą oleju nie miał jakichkolwiek problemów, po wymianie i zrobieniu około 30KM, samochód stał na wolnych obrotach i zgasł, po czym po odpaleniu w/w problem nastąpił. Edytowane 25 Kwietnia 2016 przez Kamikaze95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 zrobieniu około 30KM, Zrobiłeś mu 30 Koni Mechanicznych ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamikaze95 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 30 Kilometrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi