opalekk Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 (edytowane) Cześć, Miałem kiedyś Megi I ph II najpierw w silniku 1,4 potem w 1,6 i teraz szykuje się powrót do megi. Znalazłem Megi I ph II coupe w silniku 2.0 F4R był taki silnik montowany ? Sprzedawca mówi, że to na pewno nie IDE. Edytowane 15 Maja 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Pokaż zdjęcie spod maski, to rozwieje wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opalekk Opublikowano 14 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 (edytowane) http://olx.pl/oferta/sprzedam-megane-coup-2-0-16v-f4r-CID5-IDePOkD.html#bca41e58fa Proszę. Edytowane 15 Maja 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Na 100% f4r. To jest chyba auto kol pak13 z forum meganecoupe. Jeśli mnie pamięć nie myli to miał też srebrną bardzo ładną coupetkę. Oba egzemplarze były bardzo zadbane i maksymalnie wyposażone. Poważnie bym się zastanowił nad zakupem - takie wersje często się nie zdarzają, a z tym silnikiem to w ogóle ciężko w coupe. Cena wg mnie też nie jest zła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Za takie pieniądze z takim wyposarzeniem bym sam kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi