martinello Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Witam Zwracam się do zespołu Admin-mod... Może dałoby radę zwiększyćszerokość forum ? Posiadacze większych monitorów mają zapełnione treścią mniej więcej połowę ekranu. Reszta to seksowne marginesy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 u mnie na 19" jest ok i raczej tak pozostanie wystarczy zmienić skórkę forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Pomyśl też o tych co mają mniejsze monitory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Eee, Prezes, nie przesadzaj... Nie o monitory idzie, a o rozdzielczość. Osobiście mam w lapku matrycę 15,4'' (wide) i przy tym rozdzielczość 1200x800 i po obu stronach widać marginesy (w standardowej skórce - która mi się podoba najbardziej ze wszystkich), które notabene nie są zbyt fajne (teraz w ogólnej charakterystyce stron odchodzi się od dużych marginesów i projektuje się raczej pod wyższe rozdzielczości - i to nie jest mój wymysł, uczą nas tego na projektowaniu i grafice komputerowej) - technika idzie do przodu. Mi osobiście te marginesy nie przeszkadzają, fakt faktem, że mniej tekstu wchodzi na ekran ;-) Ale o monitorach to raczej nie ma co debatować, bo naprawdę bardzo mało jest osób, które mają w tym momencie mniejsze monitory niż 15''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 a ja nie mam żadnych marginesów przy 13.3" i 1280x800 na macbooku :P kwestia przeglądarki i jej ustawień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReiL Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 jest bardzo dobrze a jak ci cos przeszkadza to zmien rozdzielczosc albo rozciagnij sobie obraz za pomoca opcji monitora :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Jest kilka skórek do wyboru. W tym jedna rozciągnięta na całą stronę. Także proszę wybrać odpowiednią w profilu i zapisać ustawienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 a ja nie mam żadnych marginesów przy 13.3" i 1280x800 na macbooku A jaką masz skórkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 subSilver i firefox 3 oraz safari 3.1 (na obu forum wygląda tak samo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 To wszystko wyjaśnia. Subsilver i bahamut są na całą szerokość, xandgrey (którego np używam ja i pewnie autor tematu) ma porobione maginesy (natomiast nagłówek jest najładniejszy ze wszystkich - moim skromnym zdaniem, zresztą ma też fajne ikonki :P. Pytanie do administracji - nie dałoby się xandgray zrobić na całą szerokość (nawet kosztem wyśrodkowana samego nagłówka) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi