Bumpalump Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 (edytowane) Witam, zakupiłem przepustnice oryginalną z płytą cd do adaptacji, mam pytanie czy konieczne jest użycie płyty czy wystarczy adaptować z komputera diagnostycznego, bo nie wiem do jakiego warsztatu się z tym udać. Jeśli ktoś robił coś podobnego to proszę o informację. Auto to megane 1 ph 2 2002 rok 1.4 16v Edytowane 16 Czerwca 2016 przez Bumpalump Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykGDA Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Witam. U siebie zamienialem przepustnice i nie potrzebna byla zadna adaptacja. Odłączasz starą, podłączasz nową i działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bumpalump Opublikowano 16 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Doczytałem, że adaptacja jest potrzebna przy zmianie przepustnicy z plastikowej na metalowa i odwrotnie, w przeciwnym wypadku nie potrzeba nic adaptować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Możesz mnie oświecić o co chodzi? Jakie są różnice pomiędzy przepustnicą plastikową i metalową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bumpalump Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Nie wiem, ale tak pisze w instrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi