Astreuz Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) Witam, dzisiaj poczułem, że w moim aucie gdy auto jechało w drogę powrotną strasznie zajeżdżało spalinami, która przedostawały się do kabiny. Założyłem, że może być jakiś przewód uszkodzony, więc podniosłem tylną kanapę i dokręciłem to całe wieko, gdyż było troszkę odkręcone. I teraz mam takie pytanie, czy to mogło być wynikiem czucia spalin w kabinie? Czy może jednak przyczyny trzeba szukać pod autem? Dodam, że gdy jechałem wcześniej nie czułem spalin, natomiast gdy wracałem zaczęły się właśnie te problemy.Wyglądałoby to na to, że gdy samochód się rozgrzeje, to wtedy zaczyna śmierdzieć. Edytowane 9 Lipca 2016 przez Astreuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 To benzyną w końcu czy spalinami, tak jak w tytule Spaliny a benzyna to duuuża różnica ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astreuz Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 (edytowane) Spalinami. Wyczyściłem świece i efekt taki sam, były czyste. Edytowane 9 Lipca 2016 przez Astreuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Plecionka do sprawdzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astreuz Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Plecionka to znaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 LINK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astreuz Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Zdjęcia plecionki w załącznikach. Wydaje mi się, że z nią jest wszystko ok,jednakże zauważyłem dziurę która się powiększa przez rdzę widoczną na zdjęciu. Czy to dzięki temu może tak śmierdzieć? Wydawałoby mi się, że nie, gdyż to nie jest część jakkolwiek połączona z wydechem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi